|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2016 Saat 14:49 |
Hocam kızım 51 aylık bu aralar yara bandını parmaklarına sarmamımızı istiyor oyun vari. Akşamda yuvarlak olanlardan şeffaf kan aldırdığımızda kolumuza yapıştırılanlardan önce parmağına doladı onu ben bir ara yokken o bandı sen koluna tak tam kan aldırdığımız dirsek içi tarafına tak ben bir an unuttum parmağında sandım gece sabaha kadar onunla uyumuş sabah uyandığında bandı çıkardı kolu kaşınmış çünkü bakdım ki ben tahriş olmuş kızarıklık var ağrı yok dedi ama 2 saat sonra duş alınca orayı liflediğimizde ellemedi ağladı banyo sonrası bepanten sürdüm kızarıklık yok ama açık kahverengi leke oluşmuş orda morarma değil ama açıkçası tedirgin olduk tam kan alınan kolunu büktüğü yer canımız sıkıldı bir daha yapmam diyor ciddi bir şey oluşmaz değil mi hocam ? bende anlam veremedim silikon yara bandı sıkı yapışmıyor bizde kan verirken kalıyor öyle ama hiç böyle tahrişe yol açmadı kızımın cildi çok hassas ondan mı bilemiyorum yapacak bir şey varmı ? göstermeme gerek varmı hocam yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sey gerekmez.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|