|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kavakboylu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kavakboylu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2016 Saat 19:34 |
iyi günler Kadir Bey.haftasonu 15 aylık 9 kg kızımda abisinden bulaştığını düşündüğümüz grip belirtileri- burun akıntısı öksürük ateş- başgösterdi. doktora gitmedik.ateşi düştü fakat öksürüğü devam ediyor. burnu için serum fizyolojik kullandık.hırıltısı da vardı.balgamı da var.bugün öksürme sesi de değişti. bugün kızımı öksürüğü ve ara ara kulağını tutması sebebiyle doktora götürdük.kontrol amaçlı. doktor bronşiolit olmuş ve sağ kulakta iltihap var dedi. macrol,iburamin zero, minoset, siprogut ve rhinfart nazal verdi. buhar da vermek istedi ama ben istemedim. doktor bey bunları kullanmak istemiyoruz. fakat kulağı kötü olur mu diye endişeliyiz. 2 yaş altında iliadin kullanabilir miyiz?Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O ilaclarin HICBIRINE gerek yoktur.. Sadece; Iliadin damla kullanin... 3 gun... Gunde:2x2'ser damla. Gerisini cok anlattim, eski maillerden okuyun...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sayin Site Yonetimi: Site'de, yazisma hizi anormal yavasladi. yarim saatte ancak 3 cevap yazabiliyorum.. HALA: HTTP 500 Error veriyor.. Duzelene kadar soru sayisini kisitlayabilirmisiniz? Sevgilerimle..
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Hocam yöneticimize bildirdim ilgileniyorlardı şimdi yine mesaj yazdım isteğinizi ilettim..
|
|
![]() |
|
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2475 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Siddartha
Kadir Bey merhaba, Sorunu teknik arkadaşa ilettim. İnceleyip halletmeye çalışacak... Soru sayısını kısıtlamak ise maalesef mümkün değil. Siz önem derecesine göre cevaplayın isterseniz. Zaten daha önceden sorulmuş soruları tekrar soranları hiç cevaplayıp yorulmayın... Selamlar, sevgiler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|