|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2016 Saat 20:49 |
Hocam iyi aksamlar...oglumm13aylik az once abisi ona arkadan carpti ve dusunce elinde de tarak vardi burnuna batti sanirim yani tam anlamadim sadece kan gorunce panik oldum simdi uyudu burun biraz kanli delik kisminda cizik gibi gozukuyo ama kandan yaralasmis birazda sismis sanki kesilmis gibi burun deligi(ay sekli)resim gonderemiyorum hocam beceremedim bu sekilde anlatmaya calistim gerci kan durdu bise sureyim mi krem falan...ne yapayim???sewgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sey yapmayin. 2 gun yikanmasin.
|
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba,buruna bise yapmadik yani dikis gereklimiydi bilmiyorum??bu arada bi kac gundur burnu akiyordu burun olayi olduktan sonra akinti kesildi dusme olayimi vesile oldu yoksa ama tikaniklik var acaba serum fizyl.kullanayim mi?yani banyo yapmasin yazmissiniz o yuzden sorayim dedim bir de bugun kg.baktim 10.3kg boyuna bakmadim gecen ay da 10.2kg idi.simdi oglusum ac mi kaliyo acaba full time emziririm yemek de yediririm ama emzirme daha cok sizce normal mi??bu arada gecen ay boy 75cmlutfen yorumlarmisiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gelismesini; ilk sayfadaki;"Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|