|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 11:51 |
Hocam merhaba 8 aylık bir bebeğimiz var Altıncı aydan itibaren inek Sütünden mayaladığım yoğurdu verdiğimde ağız Çevresinde ve yanaklarında kırmızı kabarıklıklar oldu Yaklaşık 15-20 dk da sönüyordu Bu yüzden yoğurdu kestim 2 ay sonrasında yani 2 hafta önce keçi Sütünden mayaladığım yoğurtta bir sorun yaşamadık Bu arada sabahları 1 kibrit kutusu kadar labne peyniri, yumurta veriyorum ve yemeklerine arada tereyağı da koyuyorum ve sıkıntı olmuyor Bu sabah Muhallebi denemek istedim ve aptamil bebek sütü ile Muhallebi yaptım Allerji ihtimaline karşı 3 Çay kasığı verdim ve yaklaşık 10 dk sonra ağız Çevresinde ve ensesinde kızarıklıklar oldu yine ve bu kızarıklıklar 15-20 dk da dağıldı ve söndü Ne yapacağımı bilemiyorum neden oldu acaba Gerçekten inek sütü alerjisi mi Ama öyle olsa diğerleriyle neden reaksiyon olmadı bilemiyorum Sizin fikrinizi almak istiyorum hocam Siz ne düşünürsünüz acaba? Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Inek sutu allerjisi olsa idi, butun mamalarda da olurdu... Normal "Kutu sutu" deneyin ve sonucu yazin. Bu; " aptamil bebek sütü ", bildigin sut tozu'dur..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam Deneyip sonucu bildireceğim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|