Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - reflü ve kirpik kepeği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumreflü ve kirpik kepeği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ugurbitkisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesajın Direkt Linki Konu: reflü ve kirpik kepeği
    Gönderim Zamanı: 15 Şub 2008 Saat 17:39
merhaba hocam...
1**bebeğim 6. ayında ve son 2 haftadır sürekli iki kulağını çekiştiriyor..kulaklarını kızartıyor ve ağlıyor.ama akıntı yok.doktorumuz reflüdendir dedi başını yükseğe gelecek şekilde yatırın dedi...yaptık ama değişen birşey olmadı... bana da inandırıcı gelmedi reflüden kulaklarını kaşıması...başka ne olabilir...ateş,kusma..orta kulak iltihabını çağrıştıran şeyleri araştırdım hiçbiri yok...kulak içini de kontrol ettirdik temizmiş...
2**sağ gözünün kirpik diplerinde kepek gibi şeyler var...dr.buna da şampuan artıkları birikiyor kuruyor kirpik diplerinde kepek yapıyor dedi..ama sadece tek gözünde olduğu için ben tam anlam veremedim...3 aydır hep kirpik dibi bu şekilde...sadece tek gözü..rahatsız oluyorum...sizce ne olabilir...
3**çok teşekkür ederim...herşey için...

Düzenleyen ugurbitkisi - 19 Şub 2008 Saat 22:30
Yukarı Dön
ugurbitkisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 52
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2008 Saat 22:22
  hocam bir de bebeğimin ağzının sol tarafında iki dudağın birleşim yerinde 10 gündür geçmeyen bir pürtüklenme var...bu ne olabilir.. daha önce yediği ve alerji yapmayan şeylerden farklı hiçbir şey yemedi...
  teşekkür ederim...

Düzenleyen ugurbitkisi - 19 Şub 2008 Saat 22:34
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 01:08
Merhaba...
1. Kulak arkasında egzema olabilir. YA da bir şeye allerjisi başlamış olabilir. Görerek değerlendirmek gerek.
2. Sanırım bebeğinizde atopik dermatit var. Kirpik diplerindeki pullanmayla birlikte olasılık daha yüksek. Tek taraflı olması nedeniyle biraz terddüt de ediyorum. Görerek değerlendirmek daha doğru...
3. Yanağındaki lezyon da alerjik bir tepkime olabilir. Bunu da görerk değerlendirmek gerek. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.