|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2016 Saat 11:57 |
merhaba hocam
oglum 14 aylik 5 gundur balgamli oksurugu var dediklerinizi yapiyorum hepsini hiç bi ilaç kullanmadim ates olmadi arada kusuyordu oksuruk yuzunden bugun çogaldi ne yese oksuruk tuttugunda çikariyor dr iki gun once bronsit deyip ventolin vermisti vermedim ventolini kulagi temizdi su an neden çogaldi bu kusmasi gecede rahat uyudu hirilti oksuruk pek duymadim iliadin rahatlatirmi kusmasina bi faydasi olurmu acaba anne sutude dahil herseyi çkairyor susuz kalirmi :( |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Burundan nefes alabiliyorsa, Iliadin gerekmez.
|
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok saolun hocam sukur baska kusma olmadi yavas yavas duzeliyoruz
ates oksuruk otit hiçbiseyden korkmam sayenizde ama kusma oldumu çok panik oluyorum herseyi unutyorum :) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 14 ay 1 haftalikken 11.400 gr ve 80 cm geldik
gelisimide degerlendirirmisiniz et ve sut agirlikli besliyorum siz dersiniz ya çocugun karnini doyurmayin sadece besleyin diye onu yapmaya çalisiyorum :) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 aylik cocuk cesametinde..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|