|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sihaya34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2016 Saat 00:03 |
Merhabalar Kadir bey, Oğlum 5 yaşında ve boy uzunluğu yaşıtlarından geriden geliyor. Özellikle 2 yaşından sonra yüzde 3-10 persentil oranında seyretti. Şu an 103 cm. ve büyüme grafiğini de göndermeye çalışacağım ekte. 36 aylıkken el röntgeninde kemik yaşı 30 aylık, hormon ve kan testleri de normal çıkmıştı. Ama benim içim rahat etmiyor. Özellikle sizin yorumunuzu merak ediyorum. Babası 1.83 cm. ben 1.62 cm. boyundayız. Bebekliğinde D vitamini çok düzenli veremedim ondan da kendimi suçluyorum. Sizi tanıdıktan sonra ampullere başladık senede bir kez bir ampul şeklinde ama geç mi kaldım diye içim içimi yiyor. 2 yaşına kadar emzirdim. Sonrasında da süt ve yoğurt tüketimi hep zorla ve sıkıntılı olarak devam etti. Yani hergün 600 ml süt ürünleri veremedim. Şimdi yeni yeni alıştı ve hergün 1 bardak süt içiyor, 1 kase de kefir yiyor. Eğer tekrar bir kontrol önerirseniz İstanbul anadolu yakasında konuyla ilgili bir doktor tavsiyesi de almak isterim. Biraz uzun oldu ama görüşlerinize çok güveniyorum ve onlara ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi cocuklar bu sekilde buyurler. Normaldir.
Yaptiklariniza aynen devam edin. Elinizdeki buyume cetveli hatali, ilk sayfadaki cetveli kullanin.
|
|
![]() |
|
sihaya34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki D vitamini vermenin boyuyla bir alakası var mıdır? 4,5 yaşında iken D vitamini 38,10 çıkmıştı. (30-100 arası referans değeri)
Nasıl yorumlarsınız?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini normal seviyede..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkürler..iyi ki varsınız..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|