|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baypilot ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2016 Saat 00:39 |
6yaşında oğlumun 4gün önce kol yanak ve belden aşağısında kızarıklıklar hasıl oldu .doktor kan testi istedi ve 5. Hastalık olduğunu söyledi.kızarıklıklar epey azaldı .fakat öncelikle akşamları dizlerinin Ağrıdığını söylüyor.daha önce başında ağrıyodu fakat geçti .ne düşünürsünüz ?
Tşk ederim |
|
![]() |
|
baypilot ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru; 5. Hastalik olabilir. Ozelligi, once yanaklar kizarir, sonra kol ve bacaklar, sonra govde.. Kan tahlili normal. Sahtekar laboratuvar, ERISKIN referans araliklarini kullanmis.. Bunlari ikaz etmiyormusunuz??? Niye yasa gore uygun Referans araliklarini kullanmiyorlar??? Yoksa doktorlarla anlasmalari bu sekildemi??
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorma hocam bu sistemden illallah dedik gittikcede Kötüye gidiyo doktora gidiyoruz içimiz rahat değil..bu iyi bilinen Acıbadem hastanesi bide .ben pilotum
Senede 3 defa standardize kontrolüne giriyorum.Doktorlar ihtisas bittimi kitap kapanıyor .kontrol edende yok Orda nasıl bilmiyorum. Tşk ederim .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acibadem hastanesi ne zamandan beri "iyi bilinen" oldu?? Artik Doktorlar, degil Tip fakultesinde; ihtisasta bile kitap okumuyorlar..Ne anlatilirsa, ve ne kadar anlatilirsa o kadar biliyorlar. 35 sene oldu, hala Ates nedir, niye cikar, vazifesi nedir? Bunlardan bi-haberler.
Ben 25 seneden beri; Amerika'da mezun olmus doktorlara uygulanan; "CME" Continuous Medical Education programlarini takip ediyorum.. Ama bunlar icin de; hem cok iyi Ingilizce ve Para ($) gerekiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|