|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2016 Saat 12:33 |
Hocam hayırlı günler.
1) Arkadaşımın oğlu 16 aylık. 10.5 kilosu.
Kulakta baya akıntı olmus. Ağrı sonrasinda akıntı olmus. Ateş de var. Ben bactrim söyledim alacak ancak dozunu forumda bulamadım. 2) Bir de bu kış sürekli kulak ağrısı çekti çocuk. Doktor her seferinde antibiyotik veriyor. İliadin de kullandı benim tavsiyemle. Ancak sürekli tekrarlıyor acaba antibiyotik ten dolayı mi sürekli ttekrarlıyor yoksa kulak- burun boşluğu çok mu dar? 3) Hocam eczacı bactrim vermemiş. Saglik ocağında yazdirmaya çalışacak ama yazdiramazsa var mı başka bir muadili? Düzenleyen esya - 07 Haz 2016 Saat 12:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik kullandigindan.. Tuzak hep ayni!!! Cuvalla gereksiz hatta zararli ilaclari dayiyorlar, ondan sonra da; "biz elimizden geleni yaptik, baska care yok, buyurun ameliyata" diyorlar. Bactrim benzerleri; Kemoprim, Metoprim, Trimoks ..
|
|
![]() |
|
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dozu ne kadar?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde:2x1 olcek(5ml) 5 gun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|