|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
dilek24 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2016 Saat 03:26 |
hocam merhaba .daha önce yazışmıştık.
2015 temmuz da 1 devit 2015 ağustosta 1 devit verdim dediğiniz gibi düzelme olmadı kasım 2015,ocak2016 ve martta yine verdim dediğinz gibi ama sonuç yok.yürüyüş çok kötü.gören neden böyle yürüdüğünü soruyor. çok üzgünüz ne yapalım.
|
|
![]() |
|
dilek24 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117607 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acele etmeyin. Bu yaslarda, duzelmesi baya zaman alir.. 2-3 yasindakilerde oldugu gibi hizli duzelme beklemeyin. Bu yazi bir gecirsin, ayakta iken, dizleri hafif degecek sekilde (ciplak bacakli) bir resmini gonderin.. Eski resimleri varsa, mukayese icin cok iyi olur.
|
|
![]() |
|
bunlar bugunun fotoları hocam.2011 mayıs dogumlu kızım
|
![]() |
|
bu ikiside temmuz tam 1 yıl önce.size ilk yazdığımda çekmişiz.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
daha cok gerileme göruyorum ben hocam.yururken ayakları içe içe basıyor.paytak paytak derler ya.geçen yıl size yazmadan önce doktor röntgen çekti.açının derecesinin zamanla düzelebileceğini.düzelmezse 10 yaşında operasyon olabıleceğini söyledi..w oturuyor sürekli istm dışı.du oturuşu düzeltemiyoruz.ne yapmamı önerirsiniz.teşkkur ediyoruz çok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117607 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
"bugun" dediginiz fotograflarda; DIZLER DEGMIYOR!!!! O yuzden, ayak bilekleri daha ayrikMIS gibi goruluyor. Dizler temas ederken degerlendirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Tem 2016 Saat 19:42 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|