|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deniz22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Tem 2016 Saat 14:24 |
Merhaba hocam...benim oglum 3 yasinda....bizim sikaywtimiz bas donmesi ile ilgili daha dogrusu ne oldugunu pek bilmiyiru bundan 4 ay once parkta oymarken aniden korku ve panik icinde kosarak bana doru gelip siki bir sekilde boynuma sarilip biseyler anlatmaya calisiyorsu ama konusmayi tam ogeenemedigi icin ne dedigini ve neden bböyle davramdigini anlamaymadik sonra ki aylarda da bir kac kez oldu ama bir turlu anlamadik bugun tekrar ayni sey olunca bu sefer yeri isaret ederk donuyi donuyo do dedi sanirim o an basi donuyordu...donmeden dolayi cok ppanikti soguk trleme basladi hocam sizce bunu sebebi ne olabilir nöroloji bolumene gostermelimiyim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir gosterin, sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
deniz22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yeni okudum cevabinzi biraz telaslandim acikcasi sizce ciddi bisey varmidir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|