Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - topallama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtopallama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayferimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayferimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: topallama
    Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 10:32
iyi gunler hocam .Allah sizden razı olsun cocugum 2 yasında hep sizin tavsiyelerinizi takip ederek büyüttüm cok şükür cok hastalanmadı.
ama dun gece oglum yataktan düştü kenarında boşluk vardı orayada ben yastık koymuştum yastıkları aşıp arkasına düştü 
bası yerde ayakları havadaydı bende ayaklarından cektim cıkardım aglamadı gerı hemen uyudu 
sabah kalktıgımda topallıyordu uykulu acılmamaıştır dedım ama ögleye kadar surdu hareketliliğinde hiç bir kısıtlama yok 
yururken sendeliyor hocam 
hacettepenın aciline gittik doktor bişe gözükmüyor ama film cekelim dedi filmde bişe cıkmadı
2 gün takip et dedi norolojik oldugunu düşünmüyorum dedi
doktor baska bişe olmustur duşmesi bahane olmustur dedi. hocam orada aaklıma gelmedi ama dun aksama 
dogru ayakla itilen bir araba var  parkata onu cok surdu acaba kasları ondan gerildimi 
hocam bide biz cok günese cıkamıyoruz evde guneş almıyor dvit3 eylülde vermeyi düşünüyordum ama şimdi vereyimmi

kusura bakmayın bıraz uzun oldu ama aklımda bır soru kalsın ıstemiyorum . 
her kadın anne olmalı....
Yukarı Dön
ayferimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayferimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 10:38

hocam arabamız bu oğlum cok hareketli bir cocuk ama dundendir hiç yurumuyor ya oturuyor ya emekliyor .
Yukarı Dön
ayferimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayferimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 11:25
hocam oğlumun hareketliliğinde bir kısıtlama yok agrıda yok heraldeki hiç ağlamıyor(daha konuşamıyorda)
hareketliliğinde bir kısıtlılık yok yuruyor kosuyor her hareketı yapıyor ama bunu topallıyarak yapıyor
ayagını duzgun atmıyor sendeliyormus gibi topallıyor 
hocam yanlış bilgi vermekde istemiyorum video cekebilirsem videoda göndereyim 
Yukarı Dön
ayferimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayferimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 13:27
hocam kusura bakmayın hep olaylar sonradan aklıma geliyor.dunde olaylar hep üstüste geldi.
hocam dun akşam saat 9 gibi mahallede düğün vardı oğlumda balkondan ayakta izliyordu sonra havayi fişek patlattılar
oglumda korkuyla bağırarak içeriye hızlıca dönüp koştu acaba o anda adımını ters atmış olabilirmi ama ozamanda agrı olmazmı

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118250
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 19:53
Cocugunuzda daha ilk basindan beri hicbir sey yoktu... Sizin yuzunuzden, o sahtekarin eline dustu ve
Rontgen cekildi... Ister yorulmus olsun, ister ters adim atsin... Cocuk hicbir yere tutunmadan; 3 adim
yuruyebiliyorsa, HICBIR SEY YAPILMAZ!

Hic vermedi iseniz, hemen 1 ampul Dvit3 verin.

Yukarı Dön
ayferimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayferimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2016 Saat 00:23
hocam cevap için çok tesekkür ederim 
bencok fazla telaş yaptım aksayarak yuruyunce. 5 ay önce kolu kırılmıstı ondan sonra her düşmesinde korkuyorum.
cevabınız benim için çok önemliydi şimdi rahatladım hocam 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.