|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mucize ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 00:44 |
Merhaba Kadir Bey, Oğlum (9,5 aylık) iki gündür ateşli.İlk gün ateşli olmasına rağmen keyfi yerindeydi o nedenle ateş düşürücü vermedim.Ancak bugün ateşi 40 a kadar çıktı ve bakışları bile değişti, çok huzursuz ve sürekli mızmız haldeydi.Ben de rahatlaması için sabah 1 çay kaşığı calpol öğleden sonra da yarım fitil verdim.Ancak akşam ateşi tekrar yükseldi ve bu uzun süren ateş ve huzursuzluk ilk kez başımıza geldiği için emin olmak adına doktora gitmek istedim.Doktor bademciklerini bana gösterip iltihaplanma olduğunu söyledi.Gördüğüm kadarıyla beyaz küçük birşeyler mevcuttu.Ekte gönderdiğim iğneyi acilde yaptırmamı söyledi.Bense iğneyi yaptırmayıp, ilk önce kan sayımı istedim.Ağızda kötü koku ve dilde pas lekesi yoktu ve kan tahlili sonuçları da antibiyotiklik olmadığını doğrular nitelikteydi.İyi ki istemişim, hocam bize öğrettikleriniz sayesinde çocuklarımız için gereksiz tedavi yöntemlerinden ilaçlardan kurtuluyoruz.Allah sizden razı olsun. Doktor sonuçları gördükten sonra yine acilde o iğneyi yaptırmamı yoksa gecenin sıkıntılı geçeceğini söyledi.Ben yine de yaptırmadım size danışmak istedim hocam. Bir de şunu sormak isterim ki, bademciklerde iltihaplanma olsa dahi, o sürekli bahsettiğiniz ağızda kötü koku ve dilde pas lekesi olmadığı sürece antibiyotik yine de gerekmior, yanlış mıyım hocam? Fitil miktarı için de, 3 aylıktan sonrakilere günde 3 kez tam verilebileceğini söyledi. http://i.hizliresim.com/PQpQA6.jpg http://i.hizliresim.com/qE3EDB.jpg Çok teşekkür ederim.Saygılarımı sunuyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk 1 yasinda, anneden gecen antikorlar sayesinde, atesli hastaliklarin buyuk cogunlugu viraldir.. Nasil bir yerinden uydurdugunu goruyorsunuz.. Utanmalari bile yoktur.. Genede ; ille antibiyotik, hemde igne kullanin demesi sarlatanliginin ne ust seviyede oldugunu gosterir. SAKIN Turkiye'deki cocuk doktorlarinin soylediklerine kanmayin.. Hadise kesinlikle Viral bir enfeksiyon.. Kesinlikle antibiyotik gerekmiyor. Griplerin ates suresi; 4-5 gun surebilir, merak etmeyin. Ilac miktarini tayin icin, aylari DEGIL, cocugun kilosunu kullaniyoruz.. 9 kilo ustu; gunde 3x1 alabilir.. 5 aylik bir cocuk bile gunde; 2x1 alabilir. Diyorum size, bu cocuk doktorlari eskisi gibi degil, imtahan suallerini calarak doktor ve Cocuk uzmani olmus sahtekar hirsizlar..
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi geceler hocam, konuya ilaveten arkadaşın tahlil resimleri var diye soruyorum. bu durumdan oğlum gereksiz antibiyotik aldı bilinçlenmek adına hangi değer nasıl çıkarsa antibiyotik gerekli diye düşünmeliyiz. sahtekar doktorlar kandırmasın artık bizi hocam ...
saygılar sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC: 0-30 gün : 9.1-34.0 1- 6 ay : 6.0-17.5 7 ay-2 yas : 6.0- 17.0 2 yas- 5 yas: 5.5- 15.5 5 yas- 8 yas: 5.0-14.5 13- 18 yas : 4.5-13.0 normal sinirlardir.
10-17 sene: 4.0-10.5 18-99 sene: 4.0-10.5 Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ağu 2016 Saat 02:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|