Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dustu!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDustu!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dustu!
    Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 16:19
  Hocam merhabalar...umarim iyisinizdir.hocam sabah 19 aylik oglum sandalyeden dustu ve cenesi kanadi baktigimda cok kotu bi sekilde yarilmisti tamponla kani biraz kestim hastaneye gittik 6 dikis atildi uzgun bi sekilde eve geldik.hocam surekli pansumani sokup atiyo ben de tekrar yapiyorum acaba ne kadar pansuman kalcak dikisler alinincaya kadar mi? bir de dr.bey antibiyotik yazdi aldim ama sizden gelen bilgiye dair ole verecem antibiyotik adi croxilex bid.200\28 gunde 2 kez diye yazilmis 5 ml.vereyim mi hocam?? Ellerinizden operiz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 22:59
Eger, dikis atilan ortam cok pis bir ortam idi ise, antibiyotigi kullanin.. Dikis icin kullanilan igne ve ipligin
steril oldugundan emin iseniz, antibiyotik gerekmez.
Pansuman dediginiz, dikislerin ustundeki gazli bez ise, cok luzumsuz dur, sokun atin..

Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 23:28
Hocam pis degildi yani doktorun eldiveni vardi yani ben zaten cok uzgundum hastane temizdi dr.mikrop kapmasin mutlaka icir demisti esim de vermis bu aksam.yarin devam edeyim mi ant.hocam?? Evet gazlibez hocam surekli atiyo ben tekrar yeniden baticon surup yapistiriyorum korkuyorum mikrop kapmasin diye ozaman gerek yok demi hocam.bide ates yok keyfi yerinde ama biz cok uzgunuz iz kalacak diye neyse Allahim beterinden korusun...sevgiler

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2016 Saat 01:57
Sadece Batticon surun, ustunu ortmeyin.
Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2016 Saat 15:53
Tamam hocam sagolun...hocam bi kac gun antibiyotik vereyim ozaman yine de degil mi?bi de banyo yapabilir mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2016 Saat 19:32
Yapar.. Sadece banyodan sonra; kurulayip, Batticon surun.
Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2016 Saat 21:25
Tamam doktor bey saygilarimizi gonderiyorum..bise olursa yazarim hocam tesekkur ederiz..
Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2016 Saat 22:42
   Hocam tekrar merhaba...acaba kantoron yagi da sursem olur mu??aile hekimi dikis uzerine sur pek iz kalmaz diyor..bi kez surdum ama icim rahat etmedi sizce arada dikisler alinincaya kadar sureyim mi?nedersiniz?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.