|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 16:19 |
Hocam merhabalar...umarim iyisinizdir.hocam sabah 19 aylik oglum sandalyeden dustu ve cenesi kanadi baktigimda cok kotu bi sekilde yarilmisti tamponla kani biraz kestim hastaneye gittik 6 dikis atildi uzgun bi sekilde eve geldik.hocam surekli pansumani sokup atiyo ben de tekrar yapiyorum acaba ne kadar pansuman kalcak dikisler alinincaya kadar mi? bir de dr.bey antibiyotik yazdi aldim ama sizden gelen bilgiye dair ole verecem antibiyotik adi croxilex bid.200\28 gunde 2 kez diye yazilmis 5 ml.vereyim mi hocam?? Ellerinizden operiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, dikis atilan ortam cok pis bir ortam idi ise, antibiyotigi kullanin.. Dikis icin kullanilan igne ve ipligin steril oldugundan emin iseniz, antibiyotik gerekmez. Pansuman dediginiz, dikislerin ustundeki gazli bez ise, cok luzumsuz dur, sokun atin.. |
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam pis degildi yani doktorun eldiveni vardi yani ben zaten cok uzgundum hastane temizdi dr.mikrop kapmasin mutlaka icir demisti esim de vermis bu aksam.yarin devam edeyim mi ant.hocam?? Evet gazlibez hocam surekli atiyo ben tekrar yeniden baticon surup yapistiriyorum korkuyorum mikrop kapmasin diye ozaman gerek yok demi hocam.bide ates yok keyfi yerinde ama biz cok uzgunuz iz kalacak diye neyse Allahim beterinden korusun...sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece Batticon surun, ustunu ortmeyin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam sagolun...hocam bi kac gun antibiyotik vereyim ozaman yine de degil mi?bi de banyo yapabilir mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapar.. Sadece banyodan sonra; kurulayip, Batticon surun.
|
|
![]() |
|
Tamam doktor bey saygilarimizi gonderiyorum..bise olursa yazarim hocam tesekkur ederiz..
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba...acaba kantoron yagi da sursem olur mu??aile hekimi dikis uzerine sur pek iz kalmaz diyor..bi kez surdum ama icim rahat etmedi sizce arada dikisler alinincaya kadar sureyim mi?nedersiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|