|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2016 Saat 05:36 |
Merhaba Kadir bey oğlum 19 aylık olmak üzere yürüyemiyor bu konuda size çok soru yazmıştım boy 79 kilo da 9 buçuk 10 arası .
Hocam bir de iki ayak kemiklerinde de hafif siyahlık var ayakkabı yaptı zannettik lakin 1 ayı geçti iyileşmedi geceleri de çok sık uyanıyor ve huzursuz bir ara kansızlık vardi şimdi o da normal yani hg.11.. Çok sık da gözünde arpacık gibi iltihaplanma oluyor Romatizmayi araştırdım şüphelenmeye başladım çocuk ramotolojisine götürmeyi düşünüyorum romatizma ile alakalı olabilir mi siz ne tavsiye edersiniz Düzenleyen yaksu - 23 Ağu 2016 Saat 17:06 |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"romatizma" cok genel bir tabirdir.. O ismin altinda, bir suru farkli hastalik vardir... Nasil ki; "Bas agrisi" bir teshis degil ise, altinda yatan bir suru sebep varsa, Romatizma da oyle bazi doktorlarin sandigi gibi tek bir hastalik degildir.. Noroloji bolumunde bir gosterin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam az önce oğlumu gördünüz konuştuk çok rahatladım çok yardımcı oldunuz sagolun varolun
Nöroloğa goturun demişsiniz az onceki mailde göturelim mi gerek var mi
Düzenleyen yaksu - 23 Ağu 2016 Saat 20:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek yok.. Gorunce daha belirgin oluyor...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|