|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zelarya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2015 Konum: Diyarbakir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2016 Saat 15:43 |
Merhaba Kadir Bey, 11 aylik kizim var.20 gun once 1 gun suren ates, hapsirma, oksurme ve hiriltili nefes dolayisi ile doktora gittik.doktor bronşit baslangici dedi..ventolin+perebron u 3 gün sure kullandik ve gecti.
Ama 3 gündür yine ateslendi.dun geceden beri atesi 2 kez 40 a cikti.ates düşürücü ile düşürdük ancak
Tekrar doktora gittik.bogaz enfeksiyonu var dedi ve klamoks antibiyotik verdi.kullanmazsaniz uzar dedi.ne yapmaliyiz sizce ? Bu zamana kadar hic antibiyotik kullanmadik.eski makalelerinizi okumaya firsat bulamadim.sitenin yeni takipçisiyim.su an ne yapacagimi bilmiyorum. Simdiden tesekkur ederim. |
|
![]() |
|
Zelarya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2015 Konum: Diyarbakir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik kullanmadan gecer mi ?
Antibiyotigi kullanmadigimiZ icin baska bir hastaliga sebep olur mu ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocugunuz, daha ilk gunden; Grip geciriyor... Verilen ilaclarla; bu hale geldiniz. Verilen hicbir ilaci kullanmayin, Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Okumaniz SART!! Bu yapilan sahtekarliklar; 3 Safha'da uygulanir. Sahtekarligin 1.Safhasi: Aferin, Peditus, Asist, Sudafed ve benzerleri, Deloday gibi Allerji ilaclari ve benzerleri verilir. Sahtekarligin 2.Safhasi: 4-5 gunluk "SAHTE" iyilik halinin arkasindan cocuk ilk seferden daha beter duruma gelir, doktora gidersiniz (doktor zaten sizi beklemektedir), size, Pulmicort, Flixotide veya benzeri Kortizonlu spreyler, Ventolin ve benzeri Astim ilaclarini verirler... Sahtekarligin 3.Safhasi: Gene, bu ilaclarla saglanan 'SAHTE" iyilik halinin arkasindan, bir gece cocuk aniden tikanir ve acilen, ambulanslarla hastanelere kosar, 'hava alirsiniz'....
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ağu 2016 Saat 20:59 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim..
Size yazdıktan sonra biraz okudum.dilinde pas yok.corbalarina sarimsak eklerim genelde.bu yuzden yogun sarimsak kokusundan baska koku almiyorum açıkçası. Atesi 40a yaklaşınca ates düşürücü veriyorum.klamoks u da vermeyecgim.burnu tıkalı degil.akintisi da yok.bogazi rahatlasin diye cok az zencefil vermemde sakinca var mi acaba ? Uzun oldu farkindayim ama inanin ilac vermemek icin direniyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zencefil'in azi etki etmez, etkili miktari da, cocuklara ACI gelir.. En iyisi; Limonlu bal'dir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|