Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - agız kokusu ve grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumagız kokusu ve grip

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayferimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayferimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: agız kokusu ve grip
    Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2016 Saat 18:43
iyi gunler hocam
oğlumun agzında uzn suredi bir koku var.Aclıktan değil hocam yemekten sonra bile kokuyor.
eski maillerinizde yabancı cisim olabilir demişsiniz.oglum burnunu karıstırmıyor daha
bende şırıngayla serum sıkıyorum pislikte varsa aspiratorle cekiyorum yabancı cısım bu seklde çıkarmı?
Buyuk azı dişlerinide cıkarıyor oğlum altları patlattı ama ustler şiş uçkısımları beyaz
renkte bunlarda agız kokusu yaparmı bide dişleri patlayınca yanından et sarkıyor buda normalmı hocam

hocam bir sorum daha olacak.persembeden beri oglum grip burun tıkalı oksuruk var ates 37.5 
bu atesle cok rahatsız oluyor surekli ağlıyor kucaktan inmiyor.ballı limon serum bide cok ağlayınca 
sadece akşamları yarım tatlı kasığı agrı kesici veriyorum.
hocam mayıs ayında el ayak agız hastalığı gecirdik ondan sonra bu 3. gribimiz hepsindede aynı
sorunları yasadık.39 derecedeki ateşinde bile surup vermiyordum bu kadar rahatsız olmuyordu.
sebebi ne olabilir hocam.bide dili surekli dısında bu aralar gribinden dolayı nefes alamadıgından dolayı olabilirmi?

oglum 25 aylık 13 kilo 90cmde boyu.hocam mayıs ayından beri 13 kiloyuz hastalanınca 12 kiloya 
dusuyoruz.iştahlı bir cocuktu ama iştahı kayboldu ne yapabilirim?

her kadın anne olmalı....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2016 Saat 20:11
Koku icin; her yemekten sonra, su icirin.. Eski mailleri de okuyun.
Istah ve kiloya cok kafayi takmayin, iyilesince, telafi eder.
Ilac verirken; ASLA, cay veya tatli kasigi kullanmayin, olcek kullanin...
Bu yasta Calpol; 4x1 olcek(5ml) alir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.