|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elveda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kas 2016 Saat 19:38 |
kadir bey merhaba,
yaklaşık 1 ay kadar önce oğlumun grip sonrası kulak ağrısı şikayetiyle doktora götürdük ve dr kulaklarında iltihap olduğunu söyleyip amoklavin 200/28 mg, iliadin sprey ve fitospan adında bitkisel bir öksürük şurubuyla bizi eve gönderdi. öksürük şurubunu kullanmadım ama antibiotiği kullandık. 1 hafta sonra kontrole gittiğimizde 2 kulağında da iltihap olduğunu söyledi 1 şişe daha antibiotik yazdı. eğer yine iyileşmezse kulağına tüp takılabilir dedi. bu arada oğlumda işitme kaybı oluştu. ben atibiotiğı kulaklarında ağrı olmadığı için kullanmama kararı aldım. nitekim ateş, dilinde pas yoktu. bu süre zarfında (3 haftadır) burnunu sürekli iliadin spreyle 3 gün açıp ara vererek bugüne kadar geldik. ama işitmemizde hala problem var. tv nin sesini çok açıyor. söylediklerimizi sürekli tekrarlatıyor. bugün başka bir hastanede KBB uzmanına götürdük ve işitme testi ve röntgen çektikten sonra geniz eti ameliyatı olması gerektiğini eğer olmazsa 12 yaşına kadar kulaklarını tamamen kaybedebileceğimizi söyledi. geçen hafta da küçük bir grip atlattığımız için geniz etinin büyük olmasının normal olup olmayacağını sordum? hayır cevabını aldım geniz eti sorunumuz hep varmış ama griple birlikte iyice büyüyüp kulaklarımızı etkilemiş. yazdığı ilaçlara gelince; ceftinex 250 mg rinogest şurup 100 ml iliadin sprey hocam bu aşamada nasıl bir yol izleyelim lütfen yardım edin. moralimiz yerle bir oldu. oğlum söylediklerimiz anlamıyor sürekli yüksek sesle konuşmak durumunda kalıyoruz. bu durum bizi çok üzüyor. - en son doktorun verdiği ilaçları kullanmalı mıyız? - geniz eti ameliyatı olmalı mı? - kulağımızdaki işitme kaybı nasıl geçer? tavsiye edebileceğiniz iliadin dışında başka bi ilaç var mı? ****** OĞLUM 4,5 YAŞINDA VE 15 KG bu yıl kreşe başladı. Düzenleyen elveda - 05 Kas 2016 Saat 20:38 |
|
![]() |
|
elveda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ILK basindan beri hatali yoldasiniz.. Hicmi yazilarimi okumadiniz??
Geniz eti ve Bademciler. Lenf bezleri olup, bu yasta daha henuz antikorlari olusmadigi icin, ve mikroplarla,Lenfatik sistem olarak mucadele ettiklerinden buyurler. Zamanla, bu Lenfatik sistemlerin olusturdugu antikorlar muayyen seviyelere ulastiginda, mikroplarla bu antikorlar mucedele ederler (7 yas civari) ve Lenfatik sisteme az is dustugu icin, Geniz eti ve Bademcikler kuculmeye baslarlar.. Bu sahtekarlara kalsa, Yeryuzundeki butun cocuklara Bu ameliyatlari yaparlar.. Bilhassa sizin gibi her atesli bogaz hastaliginda, antibiyotik kullananlarda, bu antikorlar hicbir zaman olusamaz ve ayni bakteriler devamli hastalik yaparlar..Bu sahtekarlarda; "Cocugunuzun bagisiklik sistemi dusuk (veya cökmus gibi tam sahtekar deyimlerle)sizleri daha beter soyarlar.. Yaptiklari sahtekarliklar, onlara daha fazla cikar saglarlar.. Cocugunuzun, bademcikleri kucuk bu sebeple, Geniz etinin buyuk olmasina zaten imkan YOK!! Ayrica da; antibiyotik gereken bir durum da YOK!!! O Tympanogramlarin hic bir anlami yok.. Benim muayenehenemde de vardi; her Griplide o sekilde grafikler cikardi.. Hepsi de kendiliginden duzelirdi.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Kas 2016 Saat 18:12 |
|
![]() |
|
Hocam detayli aciklamaniz icin cok teşekkürler. Sayenizde 3 senedir doktor yüzü gormedik. Oksuruk ve atesten korkmaz olduk. Kulaklarla ilgili sikayetimiz ilk kez oldu. Acemiligimizi mazur görün. Affiniza siginarak son birşey danismak istiyorum. yaklaşık 1 aydir iliadin ve sf dönüşümlü olarak kullaniyorum. Bunun bi sakıncası olur mu. Kullanmaya devam etmeli miyim? Yoksa isitme kaybi kendiliğinden duzelir mi?
Düzenleyen elveda - 06 Kas 2016 Saat 22:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir hastamda, bu sekilde kulak problemlerinden sonra, kalici kulak problemi olmadi..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|