|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yldylz54 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2016 Saat 20:39 |
Merhaba Kadir Bey, 6 yaşındaki oğlumu geçen sene geniz etinden ameliyat ettiler. Aslında sizin tutumunuzu biliyordum ama çok tıkandığı gece horladığı için dayanamadım. Yeni üye oldum size yazamadım. Bademcik de alınsın dediler aldırmadım. Bu sene tekrar nüksetti. Ateş öksürük yok ama gece uyuyamıyor. Sürekli burnu tıkalı ve horluyor. Eski yazılarımı oku diyeceksiniz. Arıyorum sürekli sebepleri hakında yazı çıkıyor karşıma. Affınıza sığınarak ne yapmam konusunda beni aşama aşama yönlendirir misiniz? Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ameliyati bosuna oldu...
Geniz eti: SEBEP DEGIL, SONUCDUR!!! Sebep ise; viral ve bakteriel enfeksiyonlardir.. Her ne kadar sizlere, hastaliklari "Geniz eti ve Bademcikler" yapiyormus gibi anlatsalarda, bu sadece, bu sahtekarlarin hezeyanidir. Bu enfeksiyonlu devre, genelde 2 sene surer ama, her ateslendiginde, antibiyotik kullananlarda, hic gecmez, senelerce boyle surumcemede kalir. Dikkat etmeniz ve atlamamaniz gereken tek hastalik; A-Grubu, Beta Hemolitik Streptokok enfeksiyonlaridir... Bu hastalikta; ATES+agiz kokusu ve Dil ustunde pas tabakasina ilaveten, Bulanti ve kusma vardir. |
|
![]() |
|
yldylz54 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NE YAPMALIYIM DOKTOR BEY, BU SÜRECİ NASIL ATLATABİLİRİZ? NELER KULLANMALIYIM? TEŞEKKÜR EDERİM.ANCHORFREE_VERSION="623161526"(function(){if(typeof(_AF2$runned)!='undefined'&&_AF2$runned==true){return}_AF2$runned=true;_AF2$ = {'SN':'HSSHIELD00TR','IP':'69.22.185.239','CH':'HSSCNL000816','CT':'oxm,z286,z306','HST':'','AFH':'hss386','RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':(parent.location!=document.location||top.location!=document.location)?0:1,'AFVER':'6.0.4','fbw':false,'FBWCNT':0,'FBWCNTNAME':'FBWCNT_CHROME','NOFBWNAME':'NO_FBW_CHROME','B':'c','VER': 'nonus'};if(_AF2$.TOP==1){document.write("
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Serum Fiz. Limonlu bal ve ColdMix kullanin..
|
|
![]() |
|
sevda T. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba hocam, ben sizin gibi bir Doktorun varlığından h.sonu haberdar oldum, inanın foruma üye olmak için cep telefonumdan h.sonu epey bir uğraştım. benim kızımda da hırıltılı solunum var ve doktoru geniz eti büyümesi sebep olarak gösteriyor. her seferinde gittiğimde antibiyotik veriyor. en son c.tesi götürdüm ve sadece sebebimiz burun akıntısı hafif hırıltı. ateş yok ağrı yok verdi yine amoklavn ve iburamin. Ben se doğal yöntemlere başvurmayı tercih edip 4 aydır yeni keşfettiğim bir satıcıdan doğal kestane bali veriyorum her sabah 1 tatlı kaşığı. ve şuan bu yorumları okutunca koşa koşa kreşe gidip o antibiyotiği çöpe atmak istedim. zaten gönüllü vermiyorum ama dr kulağına nüksedecek dediğinden tereddüt ettim. burnunu açmak için abfen sinüs kids kullanıyorum. ve okaliptüs yağı kullanıyorum. cold mix henüz denemedim ama alabilirim. ne tavsiye ediyorsunuz? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ILk tavsiyem: OKUYUN... Bu yapilan sahtekarliklari devamli anlatiyorum... Size verilen ilaclarin hicbirinin cocugunuza veya kulagina en ufak bir faydasi yoktur. Butun dava; bu ilaclarla sizleri biktirip, ameliyattan baska bir care olmadigina ikna edebilmek icindir.. Balin cinsi hic onemli degildir.. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Kulak agrisi oldugunda, Serum fiz leri kesip, onun yerine burnuna, Iliadin DAMLA damlatin...Gunde:2x2 ser damla, 3 gun, sirt ustu yatar durumda damlatilacak. Her bir tarafa damlattiktan sonra basi o tarafa cevirip, 2 dakika bekleyin, sonra obur tarafa damlatip, ayni islemi tekrarlayin.. Okumaya devam... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|