|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nida ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2009 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2016 Saat 17:23 |
Kadir Bey merhaba,
Kızım 5 aylık. 7 kg ve 67 cm. Anne sütü alıyor sadece. Gelişimi iyi. Bir haftadır burun akıntısı ve az öksürük vardı. Serum fizyolojik yapıyordum. Ama son zamanlarda akşamları ağlıyordu. Ateş yoktu. Biraz Doktora gittik. Boğazda kızarıklık ve kulağın birinde de kızarıklık başlangıcı var dedi. Ciğerleri temiz dedi. Verdiği ilaçlar şöyle; 1-Paranox fitil yarım kullanabilirsin dedi ağrısı olursa, 2-fizyo... ile ibü... karışımı boğaza ( reçeteyi okuyamıyorım) 3- violet ... boğaza - mürekkepimsi bişeymiş. Vermeden önce size sormak istedim. Çok teşekkürler cevabınız için şimdiden. |
|
![]() |
|
Nida ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2009 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ikinci ilaç serum dizyolojik damla ile orvit sprey karışımı...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbirini ne satin alin, nede kullanin...
Kulak agrisindan agladiginda, cocugu hicbir sekilde susturamazsiniz.. Ayrica da; ANNE SUTU ALAN cocuklarda, kulak hadisesi son derecede nadirdir. Baska sebep arayin. Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix'e devam. |
|
![]() |
|
Hocam teşekkürler,
5 aylık bebeğe limonlu bal verebilir miyim? Çok ağladığında nasıl sakinleştirebilirim? Akşam 9 da başlıyor uyumuyor sabah 4 e kadar son bir haftadır. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Limonlu bali; kasik ile degil, "Limonata" seklinde, 2-3 yudum verebilirsiniz.
2- Cok agladiginda, kucagizia alin ve ninni soyleyin. Meme veya biberon ile su teklif edin. |
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam.
Aynı dediğinizi yapıyorum. Bedenim çok yoruldu, Sırtım çok ağrıyor eğilip kalkamıyorum artık. Emziriyorum sürekli, Kendim için osteocare vitamin almamda sakınca var mı? İçinde calcium magnesyum vitamin d3 ve çinko varmış. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu tip ilaclarin tamami palavradir, paraniza ve midenize yazik..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|