|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedaaytunc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2016 Saat 23:20 |
Hocam selam, Oglum Aytunc 2 aylikti sizi tanidigimda suan 4 yasinda bu zamana kadar baldi limondu sizin tavsiyelerinizle buyuttum antibiyotiksiz ilacsiz. Aytunc 1,5 yıldır krese gidiyor. Oglum aytunc tam 3 gündür 41.8 i bulan ve 3 gündür bu şekilde seyreden ateşle perişan oldu.su harici ne bir şey yedi ne birşey içti. mide bulantisi da sürekli oldu. Kısacası anne demeye bile mecali kalmadı. Son 1 gundur de durmadan sürekli öksürük. Dayanamadım artio ve ozel bir hastaneye götürdüm ağız yoluyla beslebemedigi için novasef iğne yapıldı. ventolin verildi ve pulmicort |
|
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
|
|
![]() |
|
sedaaytunc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşhis zature dedi şaşırmadım aslında çünkü genel durumu çok kötüydü 3 gün boyunca anne bile diyemiyodu 41.8 lerde olan ateşten cocuk perişan durumdaydı.
Sormak istediğim bugün 1. Doz antibiyotik iğne yapıldı. Eger ki zatureyse ilk doz iğneden sonra düzelme olur mu???
|
|
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Novosef; degil Zaturre, Menenjit'i bile bir gunde duzeltir.. Eger duzelme olmadi ise, teshis yanlis, Viral bir hastalik geciriyor demektir.
Ayrica da madem igne verecek, niye bir "Kan Sayimi" yapmadilar?? WBC:20lerin cok ustunde cikarsa, Bakteriel zaturre demektir.. WBC: 17'den dusuk cikarsa, kesinlikle Viral bir enfeksiyon(belki zaturre) vardir, bu hastaliklari da ister tedavi edin, ister etmeyin, kendiliginden duzelirler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Igneden sonra ates olmadi yaklaşık 12 saattir ates yok 2.dozu birazdan olacak. ama hala öksürük yoğun ve mide bulantisi tedavi dogru mu??? ventolin surup yazmış bir de bana zature diyo ama ilaç ecetesinde bronşit yazmış???
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Hocam bugün başka bir doktora götürdüm röntgen çekti kan alındı. genel durumu kötü oglumun sürekli sayikliyo doktor yatis verdi tereddüt etmeden kabul ettim. zature olduğunu söyledi. Hastanede 4 saatte bir hava ventolin veriyorlar ve günde iki kez novasef iğne ayrıca bricanly surup
Yalnız dikkatimi çeken kan sayımında wbc düşüklüğü? neden düşük dedim viral zature mi dedim o da dediki dün verilen ilaçlardan dolayı bastırılmış dedi.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Ama ates ilk iğneden sonra düştü ve çıkmadı 19 saattir acaba ilk iğneden sonra mi wbc normal değere geldi
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hadi canim sende!! Beyaz kureler oyle hemen dusmezler.. Bir defa dolasima ciktiktan sonra, omurlerini tamamlayana kadar yuksek olmaya devam ederler.. Iyi sallamis!
Kac defa anlattim... Agizdan beslenebilen bir cocuk icin; ne Serum gerekir, nede hastaneye yatmak.. Hepsi dalavera.. KACIN ve benim yazilarimi iyi okuyun.. Yoksa bu sahtekarlardan pacanizi kurtaramazsiniz. Su Kan sayimi birde bana yazarmisiniz?? Veya siz bakin.. MON degeri yuksek ise, Enfeksiyoz Mononukleoz hastaligidir ve 1 hafta civarinda ates yapar.. Zararsizdir, tedavisi yoktur, kendiliginden iyilesir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2016 Saat 21:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|