Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Okul fobisi kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOkul fobisi kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifemel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Okul fobisi kusma
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2016 Saat 14:01
Hocam iyi günler.kızım 4 yaş 10 aylık.113 cm.22 kg.anaokuluna gidiyor.sene başından beri beni sınıfın önünde bekletiyordu.bu aralar dışarıda bekliyorum.okula gideceğim vakit yaklaştıkça kusmalar başlıyor . bugünde öğretmenin üstüne kusmuş.sabah kahvaltı yapmak istemiyor.okula gitmeyelim deyince ağlıyor gitmek istiyor.ama bu migde bulantımız stresten.Dr götürdüm boy kilo iyi dedi.tamamen psikolojik dedi.hocam bu sıkıntımızı nasıl giderebiliriz.aklıma pasiflora geldi sabahları versem bu kadar stres yapıp gerilmese olabilirmi.yada siz ne önerirsiniz.şimdiden teşekkür ederim . iyi çalışmalar . 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119064
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 01:18
Pasiflorayi siz icin..
Okulun onune birakin ve hemen eve donun.. Boyle boyle alisir.
Yukarı Dön
elifemel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 07:26
Hocam ben zaten 2 aydır bekliyorum.sıkıntı; okulun olduğu günler sabah kahvaltı da yapmıyor buna rağmen illaki kusuyor . ya sınıfa girerken kapıda ya sınıfa girince içerde.bu durumdan dolayı fikrinize başvurmuştum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119064
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 20:04
Kesinlikle sizin kapida beklediginizi BILMEYECEK... Aninda okulu terk edin, yoksa, (bir umit) diyerek, olmadik rezillikleri yapar..
Hatta en iyisi; onu okula baska birisi biraksin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.