|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokcem_celebi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokcem_celebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 09:07 |
Hocam merhaba
Kızım 15 aylık zannımca soğuk algınlığı geçiriyor.Bugün 2.gün .Geceleri huzursuz ve sürekli uyanıyor.Ateşi var 38.5 geçmedik henüz.Bir kere bebe aspirini verdim biraz rahatladı.Halsiz kucağımdan inmiyor.Anne sütü alıyor ama yeme içme bayağı azaldı.Balgamı var sanırım hırıltı öksürüyor.Zencefil bal verdim mandalina limon da yedirdim.Aspirini hangi sıklıkta vermeliyiz ve aspirin günlük kurtarıcı gibi değil mi tedavi sürecine etkisi yok ağrıyı ateşi azaltıyor ?? arada bir az burun akıntısı oldu.Serum fizyolojik kullanacağım.Bir de önceki yazılarınızda iliadin ve perebron kullanımından bahsetmiştiniz sizce bu evrede kullanmalımıyım.Geçen ayda aynı bu şekilde rahatsızlanmıştı ateş 2 gün sürdü 10 güne öksürük balgam geçti serum fiz. ve limon bal zencefil verdim atlattık aklıma takılan bu kadar kısa sürede tekrar etmesi acaba virüsü atamadı mı dedirtiyor değerli yorumunu bekliyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates ile ugrasmayin. Atesin zarari degil faydasi var... Ates olmazsa, bagisiklik sitemi calismaz. Sizi ates ile korkutan "Cakallara" inanmayin. Ates ile ilgili makalelerimi, ilk sayfadai Yazarlar kismindan okuyun..
Atesi dusurdugunuz surece; hem atesli suresi, hem Grip suresi uzayacaktir. Perebron icin cok erken. Iliadin; kulak agrisi olursa. |
|
![]() |
|
gokcem_celebi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokcem_celebi
Hocam hastalığın seyri devam ediyor öksürük ve burun akıntısı var halsiz kucağımdan inmiyor 6 gün oldu ballı karışıma serum fiz. devam ediyorum hiç yemek yemiyor hatta inek sütünü çok sevmesine rağmen içmiyor bir sürekli anne sütü istiyor.Merak ettiğim geçen ayda böyle hastalanmıştı ayda bir olması normal mi yoksa geçenkini tam atlatamadı mı ??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Insan temasina bagli.. Bulasirsa, her ay hasta olur. Siz esas bu hastaliklari; okul/yuva basladiginda goreceksiniz.. Iki kisiniz devamli bu sekilde gececek..
Eski mailleri mutlaka okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|