Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük grip ve vücutta kizariklik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük grip ve vücutta kizariklik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
jolina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük grip ve vücutta kizariklik
    Gönderim Zamanı: 09 Oca 2017 Saat 20:07
Merhaba hocam oğlum 11 yaşında kilo 31 uzun süreli öksürük ve ateş  sonrasında grip başladı iki gündür ve vücudunda boyun kulak bacak ve kollarda kaşıntı kızarıklık başladı ilaç kullanmadım şimdiye kadar sizden ögrendiklerimi uyguluyoruz çok ta memnunum çok sağolun uzun zamandır antibiyotik kullanmadım şimdi ne yapmam gerekiyor bu kaşıntı öksürük ve grip ilk kez oldu şimdiden cevabınız için sonsuz teşekkür ederim  saygilarimla
jolina
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117935
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2017 Saat 22:48
Kizil olabilir, hemen bir Strep-A Testi yaptirin...Test:(+) gelirse, hemen Deposilin6-3-3 ignesinden bir tane yaptirin, baska bir sey istemez.
Veya bir kac resim gonderin.
Yukarı Dön
jolina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2017 Saat 13:46
Merhaba hocam strep - A testi burda yapılmıyor daha doğrusu ank.gonderip sonuç 10 günde geliyormus döküntü arada bir oluyor resim gondereyim dedim fakat şuanda Sönmüş durumda ne yapabilirim bilgi verirmisiniz lütfen. Dün hastaneye götürdüm amok.antibiyotik verdiler hiçbir tahlil yapmadan henüz vermedim sizden öncelikle bilgi almak istedim hocam
jolina
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2017 Saat 20:17
Bir tedbir: en az 20 gun PenOs surup, gunde :2x1 olcek verin.
Yukarı Dön
jolina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2017 Saat 22:47
Çok teşekkür ederim değerli hocam iyiki varsınız, yıllardır sizin değerli bilgileriniz bana çok şey öğretti ve öğrenmeye devam ediyorum sayenizde tekrar teşekkür ederim saygilarimla
jolina
Yukarı Dön
Yasminal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 296
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasminal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 00:48
Kadir hocam
Benim kızım 5 yaşında hafif ateş 38 i pek geçmeyen öksürük ve burun akıntısı geçirdik .5. Günde döküntüler çıktı size resim armıştım ve siz 5. Hastalık olabilir demiştiniz. Döküntüler geçti ama bu soruyu okuyunca aklıma takıldı bizde kızıl geçirmiş olabilirmiyiz? Boğaz ağrısı anjin gibi bir durum yoktu .antibiyotiksiz atlattık şimdi ilaç vermediğim için tedirgin oldum ya kızılsa . Ne olur en kötü durumda ? Teşekkürler
Yukarı Dön
Yasminal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 296
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasminal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 00:59
Doktor muayenesinde bademcikte bir sorun olmadığını söylemişti .kzıl olsa boğazda kızarıklık olurdu dimi hocam ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 03:52
Hayir, sizin Kizil ile hic alakaniz olmadi..
Kizil'da DOKUNTU, Ates yaninda; agizda son derecede pis bir koku, Dilde tamamini kaplayan pas tabaksi
ve bunlara ilaveten; bulanti/kusma olur.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.