|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jolina ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2011 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2017 Saat 20:07 |
Merhaba hocam oğlum 11 yaşında kilo 31 uzun süreli öksürük ve ateş sonrasında grip başladı iki gündür ve vücudunda boyun kulak bacak ve kollarda kaşıntı kızarıklık başladı ilaç kullanmadım şimdiye kadar sizden ögrendiklerimi uyguluyoruz çok ta memnunum çok sağolun uzun zamandır antibiyotik kullanmadım şimdi ne yapmam gerekiyor bu kaşıntı öksürük ve grip ilk kez oldu şimdiden cevabınız için sonsuz teşekkür ederim saygilarimla
|
|
jolina
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizil olabilir, hemen bir Strep-A Testi yaptirin...Test:(+) gelirse, hemen Deposilin6-3-3 ignesinden bir tane yaptirin, baska bir sey istemez. Veya bir kac resim gonderin.
|
|
![]() |
|
jolina ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2011 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam strep - A testi burda yapılmıyor daha doğrusu ank.gonderip sonuç 10 günde geliyormus döküntü arada bir oluyor resim gondereyim dedim fakat şuanda Sönmüş durumda ne yapabilirim bilgi verirmisiniz lütfen. Dün hastaneye götürdüm amok.antibiyotik verdiler hiçbir tahlil yapmadan henüz vermedim sizden öncelikle bilgi almak istedim hocam
|
|
jolina
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir tedbir: en az 20 gun
PenOs surup, gunde :2x1 olcek verin.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim değerli hocam iyiki varsınız, yıllardır sizin değerli bilgileriniz bana çok şey öğretti ve öğrenmeye devam ediyorum sayenizde tekrar teşekkür ederim saygilarimla
|
|
jolina
|
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
Kadir hocam
Benim kızım 5 yaşında hafif ateş 38 i pek geçmeyen öksürük ve burun akıntısı geçirdik .5. Günde döküntüler çıktı size resim armıştım ve siz 5. Hastalık olabilir demiştiniz. Döküntüler geçti ama bu soruyu okuyunca aklıma takıldı bizde kızıl geçirmiş olabilirmiyiz? Boğaz ağrısı anjin gibi bir durum yoktu .antibiyotiksiz atlattık şimdi ilaç vermediğim için tedirgin oldum ya kızılsa . Ne olur en kötü durumda ? Teşekkürler |
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
Doktor muayenesinde bademcikte bir sorun olmadığını söylemişti .kzıl olsa boğazda kızarıklık olurdu dimi hocam ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir, sizin Kizil ile hic alakaniz olmadi.. Kizil'da DOKUNTU, Ates yaninda; agizda son derecede pis bir koku, Dilde tamamini kaplayan pas tabaksi ve bunlara ilaveten; bulanti/kusma olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|