|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2017 Saat 16:02 |
Hocam kolay gelsin sizinle buyumeye devam etsek de panik halimiz annelikten oturu gecmiyor..kizim 6.5 yasinda uc gun once ateslendi 39.7 lere kadar geldik ancak kendinde oldugu icin ilac vermedim we ertesi gun atesten miras
Oksuruk kaldi bol bol oksuruyoruz Dunden beride 2 yasindaki oglum atesli,dun atesi 38 civariyken bugun 39.5 oldu kucuk oldugu icin ablasi kadar dayanikli degil halsiz bi sekildr yatiyor..nabzi hizlanmis gibi geldi tedirgin oldum Calpol verdim..su gibi burun akintisi oksuruk we 39-39.5 ates var kucuk olunca ilac vermedrn bekleyemiyorum..tahlile Gerek var mi bekleyelimmi bi kac gun daha |
|
![]() |
|
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dilde pas agizda koku yok saat 4 de calpol verdim 5 saat oldu su an gene 39 oldu....bide elleri ayajlari soguk sakak ve alin kismi kayniyor..kizimda boyle olmazdi normal mi bolgesel olmasi.. havale burden gelir yavas yavas yukselen atesten jorkmayin diyorsunuz ama oyle olmuyor korkuluyor:((
|
|
![]() |
|
Ne inatci cikti hocam ates..39 dan asagi inmiyor bi turlu...nobetteyim
Basinda:(( |
|
![]() |
|
Hocam bize cevap yazmadan cikmayin ins:(..39.5 5 saattir atesi..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates yukseldikten sonra, havale olmaz, eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
Bugun doktora gittik hocam wbc degeri 10 cikti oglum 28 aylik doktoru cok yuksek degil ilac vermeye gerek yok vucut kendisi bas edebilir dedi ama bogaz ve bakgam
Icin surup verebilirin dedi bende balgamiyla bas edebilirim atesten korkuyorum dedim 3 gun icinde normale doner dedi..wbc degeri icin siz ne dusunuyorsunuz hocam..ates hala 39.3 lerde Tahlil linkini telefondan acamadim forumdaki.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyon.. Goruyorsunuz; Grip demeye dili varmiyor.. Griplerin bazisinda ates; 4-5 gun, hatta 1 hafta surebilir. Ates varken; WBC:10 olmasi,
Gripal enfeksiyon demektir. Eski mailleride okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam iki gun boyinca atesimiz gecti burun akintimiz koyulasti sonra oksuruk baskadi oda azaldi ama bugun ates tekrsr geldi..sil bastan bi durum yok dimi..iyilesme sureci icindeyiz hala insallah..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|