|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MÜJGANELİF ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MÜJGANELİF
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2017 Saat 17:44 |
MERHABA HOCAM.KIZIMIN ARKA BACAĞINDA 4 -5 TANE YAĞLI GİBİ BEYAZ BİŞEYLER VARDI.BİRİSİ KIRMIZI İRİNLİ GİBİ ŞİŞTİ DİĞERLERİ RESİMDEKİ GİBİ.BUNLAR KAŞINIYOR ECZACI ANESTOL VE MOMECON KREMİ KARIŞTIR SÜR DEDİ AMA BEN KORTİZONLU HORMONLU DİYE OKUDUM İÇİNİ.SÜRMELİMİYİM?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim derken????
|
|
![]() |
|
MÜJGANELİF ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MÜJGANELİF
resim yüklenememiş bir daha deneyeceğim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MÜJGANELİF
http://i.hizliresim.com/LZ8BXo.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlar: Molluscum Contagiosum" denilen, bir cins sigil.. Bir pense ile, sikip iclerini bosaltin. sonra da ustlerine, Batticon surun. Viral olup o eczacinin verdigi kremlerle bir halt olmaz.
|
|
![]() |
|
ilgetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, benim kuzimdada ayni durum sozkonusuydu kasimda baslamisti resim gondermistim ve molluscum demistiniz benimki koluna cok yayilmisti hicbirisine dokundurtmadi simdi kendiliginden kurudular ve kabuk bagladilar kabuklarada hic dokunmuyeum banyoda bazilari dokuluyo bazilarini elimle aliyeum kaniyi baticon suruyrum ustune bant yapstryrum bizimkiler duzeliyor cay agaci yagi kullanmistim ari suru falanda kullandim nzamani geldimi geciyolar neyin etkisi var bilmiyrum ama yerlerinde iz kaliyo yarati koparirsin da iz kalir ya oyle bu izler icin ne yapabilirim
Biraz uzun oldu ben bu sorunu yasayanlarla benim yaptiklarimi paylasmak istedim belki faydasi olur ben internetten arastirinca biraz korkmustum acikcasi bi de yaymamaya calissinlaricindeki beyaz sivi cikinca baticon yara banti . Simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazi viruslerle olur.. Beklerseniz, bir muddet sonra gecer. Hep diyorum, Internetteki Turkce sitelere itibar etmeyin, hepsi sizleri korkutup, "tezgaha" cekmeye calisirlar. Bir de, (sebebi bilinmiyor) hepsini sikmaniza gerek yoktur. 2-3 tane irilerinden sikin, hepsi soner..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|