Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SİVİLCEYE BENZEMİYOR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSİVİLCEYE BENZEMİYOR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MÜJGANELİF Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MÜJGANELİF Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SİVİLCEYE BENZEMİYOR
    Gönderim Zamanı: 11 Oca 2017 Saat 17:44
MERHABA HOCAM.KIZIMIN ARKA BACAĞINDA 4 -5 TANE YAĞLI GİBİ BEYAZ BİŞEYLER VARDI.BİRİSİ KIRMIZI İRİNLİ GİBİ ŞİŞTİ DİĞERLERİ RESİMDEKİ GİBİ.BUNLAR KAŞINIYOR ECZACI ANESTOL VE MOMECON KREMİ KARIŞTIR SÜR DEDİ AMA BEN KORTİZONLU HORMONLU DİYE OKUDUM İÇİNİ.SÜRMELİMİYİM?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 02:59
Resim derken????
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MÜJGANELİF Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 10:28
resim yüklenememiş bir daha deneyeceğim.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MÜJGANELİF Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 10:40
http://i.hizliresim.com/LZ8BXo.jpg
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 19:34
Bunlar:  Molluscum Contagiosum" denilen, bir cins sigil..
Bir pense ile, sikip iclerini bosaltin. sonra da ustlerine, Batticon surun.
Viral olup o eczacinin verdigi kremlerle bir halt olmaz.
Yukarı Dön
ilgetuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilgetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2017 Saat 20:06
Hocam, benim kuzimdada ayni durum sozkonusuydu kasimda baslamisti resim gondermistim ve molluscum demistiniz benimki koluna cok yayilmisti hicbirisine dokundurtmadi simdi kendiliginden kurudular ve kabuk bagladilar kabuklarada hic dokunmuyeum banyoda bazilari dokuluyo bazilarini elimle aliyeum kaniyi baticon suruyrum ustune bant yapstryrum bizimkiler duzeliyor cay agaci yagi kullanmistim ari suru falanda kullandim nzamani geldimi geciyolar neyin etkisi var bilmiyrum ama yerlerinde iz kaliyo yarati koparirsin da iz kalir ya oyle bu izler icin ne yapabilirim
Biraz uzun oldu ben bu sorunu yasayanlarla benim yaptiklarimi paylasmak istedim belki faydasi olur ben internetten arastirinca biraz korkmustum acikcasi bi de yaymamaya calissinlaricindeki beyaz sivi cikinca baticon yara banti . Simdiden tesekkurler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 02:18
Bazi viruslerle olur.. Beklerseniz, bir muddet sonra gecer.
Hep diyorum, Internetteki Turkce sitelere itibar etmeyin, hepsi sizleri korkutup, "tezgaha" cekmeye calisirlar.
Bir de, (sebebi bilinmiyor) hepsini sikmaniza gerek yoktur. 2-3 tane irilerinden sikin, hepsi soner..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.