|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onrart ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 23:43 |
Saygılar Hocam, Benim kızım 4 yaş 1 aylık.Doğum kilosu 3.500 kg- 52 cm
idi,şu anki kilo ve boyu 15.8 kg -98 cm.Kızım 1 yaşından itibaren hep minyon
bir çocuk oldu.Büyüme percentili % 20 -25 bandında gitti.Doktorlar kontrollerde
bunun normal olduğunu söyledi.Kreşe 2 yaş dokuz aylık başladı .Sınıf
arkadaşlarından 6-8 ay küçüktü ve sınıfın en minyonuydu. Geçen hafta gitiiğimiz dr hanım ise boyunun normal olmadığını ve çocuk endokrinine gitmemizi
söyledi.İstanbulda yaşıyoruz,bu bölüme randevu almak çok zor.Dr hanımın gidiver
dediği özel hastanler ise çok pahalı.. Ayrıca kızımın böyle bir şikayetle dr a
gitmekten olumsuz etkileneceğini düşünüyorum.Bu konu beni çok endişelendirdi. Bu siteyi çok yeni –ve iyiki- farkettim,uzun uzun okudum,fikirleriniz
benim için çok önemli.Endokrine gitmeden önce yapmamı tavsiye edeceğiniz birsey
var mı?En azından kendimce çaba gösterip bir süre daha yakından gözlemlemek
istiyorum.. Şimdiden tesekkur ederım ,iyi calışmalar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117623 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk sayfadaki, "Boy-Kilo" cetveline bakmadinizmi??? 3cm boy, 300gram agirlik fazlasi var. Sakin Endokrin'e filan gitmeyin, sadece beslenmesine dikkat edin... 1- Gunde en az: 600ml sut/sutlu gida, 1 kofte kadar etli gida ve 1 meyva yediginden emin olun, ustune; ne isterse onu yesin. 2- Hic vermedi iseniz; hemen 1 Ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2017 Saat 08:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|