|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2017 Saat 00:36 |
Hocam merhaba
Oğlum 3 yaşında (2014/ocak doğumlu) 15.4 kilo 96 cm 3 yaş kontrolünde doktoru boyu normal ama kilosu 2.5 yaş ayarında,17 kilo olması gerekirdi dedi,çok şaşırdım size sormak istedim. Hocam bir de kreşe gitmiyor ama alışveriş merkezlerine gidiyoruz çok sık hasta oluyor,Ateşi genelde 1 günden fazla sürmüyor ana endişe ediyorum bu kadar sık hasta olmasının altında başka bir sebep olabilir mi?Eylülden beri 5 kere hasta oldu,geçen sene de böyleydi... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
800gram fazlasi var!! 3cm de boy fazlasi var. Hastalanmasinin bir onemi yok.. Benim yazilarimi iyi okuyun, Bakteriel/Viral ayirimini iyi ogrenin..
|
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|