|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esmabetul ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esmabetul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2017 Saat 12:47 |
Kadir bey iyi günler daha öncede geçmeyen balgami için yazıp yaşadığımız safhaları anlatmıştım.ama Yoruldum çocuğumun sürekli balgamli gezmesinden herşey temiz allerji,ppd testi,ter testi acaba kacirdigimiz bir durum mu var ne yapmam lazım neden sürekli solunum yolları sıkıntı li yardımcı olursanız sevinirim kizm 2.5yasinda 12.5 kilo şimdiden tesekkurler
|
|
Herşey çocuklar icin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevaplari okuyun...
|
|
![]() |
|
Esmabetul ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esmabetul
Kadir bey eski cevapları okudum ama inanın sizden tekrar cevap almak isterim. Ben bu aşamada sadece limonlu bal cold mix mi vereyim balgami olsada sters yapmayalimmi şaştım kaldım.birde hocam bizim kpa aşısı sadece 1 kez oldu yeterli midir hemşire mız yaşı geçti hastalıktan dolayı gidememistik olması gereken dönemlerde ve hocam hemşiremiz aşıyı yanlışlıkla damardan yaparsa problem olurmu. Lutfeeen cevap verin kadir bey moralim çok bozuk.
|
|
Herşey çocuklar icin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bugun 40'a yakin sualden sadece, yarisina cevap yazabilecegim.. 1- Sadece;Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. 2- KPA : O hemsirenin hic bir HALT bildigi yok.. 2,4,6 aylarda ve 12-15 ay arasinda da; 4. doz yapilir.. Gununu gecirenlere: ayni aralarla; 18 yasina kadar asi yapilabilir. Yaslilara; PPV (Pneumococcal polysaccharide) asisi yapilir. Hicbir asi; "damardan" yapilmaz.... Yapilirsa, ????? Bilmiyorum, dunyada simdiye kadar bu kadar CAHIL hemsire olmadi!! Ornegi yok! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|