|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Apsim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2017 Saat 00:08 |
![]() |
|
Apsim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soylemeyi unuttum hocam oglum 7 yasinda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anestol ve Furacin pomat karistirip, her popo temizliginden sonra surun. Asiri turuncgil meyva yiyenlerde ve bazi ilaclardan sonra olur.. kaka yaptiktan sonra; SADECE; su ile yikayarak temizlik yapin. Birde uzak bir ihtimal ama; baska bir erkek, bir saldirida bulunmus olabilirmi??
|
|
![]() |
|
Oyle birsey olma ihtimali yok hocam .cunku oglum sunnetoldu bu arada ben hep yanindaydim .cok kasindigini soyluyor.ve biz surekli portakal suyu sıkıp iciriyorduk.soylediklerinizi yapacagim.tesekkurler
|
|
![]() |
|
Hocam esim furacin pomad almaya gidince eczaci furacin soluble dressing merhem vermis.furacin pomad budur demis.bu kremi kullanalim mi.bu kremde uzerinde nitrofurazon 56 gr yaziyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ayni sey... Portakal suyunu kesin, hemen duzelir..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Şub 2017 Saat 22:01 |
|
![]() |
|
Hocam tavsiyenize uydum ilaci 15 gun kullandik portakal ve turuncgili artik hic vermiyoruz neredeyse ara ara yine oluyordu ilik suyla yikiyorduk ilac surmeden iki uc gunde azaliyordu.poposu hala kirmizi kaliyordu .2 gundur hala yogun birsekilde basladi poposunda yirtiklar olustu.agriyor ve birkac saat tuvalete gitmeden durunca poposunda beyaz birsey birikiyor.ne yapacagimi da sasirdim .kabiz da degil bu arada.ne tavsiye edersiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eau Borique kullandinizmi??? Yazilari okusa idiniz, bilirdiniz... Eczane'de; %3 Eau Borique 300ml hazirlatin, poposunu her temizledikten sonra; bu sivi ile nemlendirin.. Gunumuz eczacilari boyle yapilmasi cok guc(!), islemleri artik yapamiyorlar, siz evde kendiniz yapin.. 300ml temiz su (steril olmasi sart degil)
+ 9gram toz Borik asit koyun, calkalayin... Tozun tamami eridiginde, kullanmaya baslayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Mar 2017 Saat 23:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|