|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eceh ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2017 Saat 02:05 |
Doktor bey 28.01.2016 doğumlu bir oğlum var. 8 aylıkken burun tıkanıklığı ciddi bir nefes darlığı ve hırıltılı solunum şikayetiyle hastaneye gittik. 3 gün hastanede yatışı verildi,nebülatör,antibiyotik,serum tedavisi uygulandı. Bronşiolit dedi doktorumuz eve nebülatör aldık ventolin flixotide serum karıştırıp 1 ay gece gündüz hava verdik ,macrol antibiyotik,singulair kullandık.
Bu haftaya kadar sorunsuz geldik.hafta başında yoğun su gibi bir ishal problemi yaşadık 24 saat bekledim hiç azalma olmadı ve doktor neoflor toz verdi. Tozu kullanmamız ile beraber 2 saat sonra öksürük başladı,arkasından öksürüke balgam eklendi ve devamında şiddetli bir hırıltı geldi. 2 gün doktora gitmemek için direndim ama öksürük şiddetlendi ve hırıltı artıp nefes darlığı başlayınca dayanamadım bugün doktora götürdüm. Bu arada ateş ve burun akması gibi bir problem yaşamadık. Alerjik bronşit dedi doktor zespira,macrol,ventolin ve pulmicort verdi. Tahlile bu aşamada gerek duyulmadığını söyleyip, viral bir rahatsızlığı var dedi. Hocam gerçekten çok yıprandım çok uykusuz ben uykusuz huysuz huzursuz, gözünün içine bakıyorum,kafam karışık madem alerjik neden adını koyamıyoruz daha detaylı araştırılması gerekmezmi, ilaçları araştırıyorum yazılan yorumlar hiç iyi değil vicdanım hiç rahat değil verip vermeme konusunda ama çocuğun rahatlaması lazım,öksürürken krize giriyor resmen. Allak bullak oldum ne yapmam konusunda hiç bir fikrim yok sanırım sağlıklı düşünemiyorum nedir doğru nedir yanlış. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sahtekarligin 1.Safhasi: "..
3 gün hastanede yatışı verildi,nebülatör,antibiyotik,serum tedavisi uygulandı. Bronşiolit dedi doktorumuz eve nebülatör aldık ventolin flixotide serum karıştırıp 1 ay gece gündüz hava verdik ,macrol antibiyotik,singulair kullandık. Sahtekarligin 2. safhasi: "...hafta başında yoğun su gibi bir ishal problemi yaşadık 24 saat bekledim hiç azalma olmadı ve doktor neoflor toz verdi. Tozu kullanmamız ile beraber 2 saat sonra öksürük başladı,arkasından öksürüke balgam eklendi ve devamında şiddetli bir hırıltı geldi. 2 gün doktora gitmemek için direndim ama öksürük şiddetlendi ve hırıltı artıp nefes darlığı başlayınca dayanamadım bugün doktora götürdüm. Bu arada ateş ve burun akması gibi bir problem yaşamadık. Alerjik bronşit dedi doktor zespira,macrol,ventolin ve pulmicort verdi.
.." Sahtekarligin 3. Safhasi: Tekrar bu sikayetler ile gittiginizde, hastaneye yatirip; hava verecekler!!! BU; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi iyi okuyun.... Ilk 2 sahtekarligi Basari(!) ile yedirmisler.. Cok okumaniz lazim...... COK!!! Yapilacaklar: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.... Balgam koyulastiginda, sicak buhar uygulayin..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Mar 2017 Saat 20:09 |
|
![]() |
|
Eceh ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki sizce yaşadığımız süreç, bu hırıltılar neden kaynaklanıyor olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyordu, verdiginiz ilaclarla bu sureyi cok uzattiniz.. Sadece benim anlattiklarimi yapsa idiniz; Serum fiz, Limonlu ve ColdMix kullansa idiniz, simdiye kadar coktan iyilesmisti.. 1- Bu mevsimde, allerji olmaz, Ilk bahar ve Son baharda olur. 2- Allerjik durumlarda; burundan devamli su gibi akinti olur, devamli hapsirmalar vardir... Diyorum cok okumaniz lazim diye, ama soru sormak kolayiniza geliyor!!!! Baska cevap vermeyecegim...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Mar 2017 Saat 06:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|