|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurd ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mar 2017 Saat 22:19 |
Kadir bey merhabalar bebegimde inek sutu alerjisi oldugunu soylendigini daha once size yazmistim.bebegim suanda 8 aylik ekgidalada 6.ayda basladik.ekgidanin 3.gunu patates denememde cok fazla kan geldi diskida.ama ben sizi dinleyip devam ettim vermeye ve o gun son kan gorusum oldu.ekgidayla kaka toparladi kan ve mukus yok.ben de diyetimi yavas yavas azar azar aciyorum emzirdigim icin.suanda butun mevsim sebze meyvelerini,bulgur,irmik,kuzueti,kecipeyniri tuketiyor oglum.sadece pirinc denemesinde cok az kan oldu.
Hocam tehlikeli besinleri once ben az az baslayip arttirarak yiyorum 1 hafta sonra ogluma basliyorum az az ve arttirarak.simdi 1 haftadir yumurta sarisi yiyorum tepki yok.(ki 5.ayda deri testinde yumurta sarisi 3.derecede pozitif cikmisti.)ama ogluma vermeyi dusundugumu soyledigimde anaflaksi gibi ihtimallerle korkutuldum.sizce vermeli miyim?sonrasinda da yogurt icin ayni seyi deneyecegim. Hocam bir de 1 aydir kakasi kati bazen az az yapiyor ikinarak ama her gun yapiyir az az da olsa.kabiz mi demek oluyor bu, ne onerirsinz? Hocam son olarak alerji mamasi kullanmam gerektigi soyleniyor sabahlari muhallebi vb seyler icin ben hic kullanmadim emziriyorum ve ekgida aliyor.muhallebi de yapmiyorum onun yerine irmikle meyveyle yapiyorum.vitamin sıkıntısı olur mu?et yiyor peynir yiyor sonucta.insallah yumurtasini yogurdunu da yiyecek🙏 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dort yasindan evvel, Allerji testleri YAPILAMAZ...
Yapilanlarin tamami hatalidir ve hicbir guvenirligi yoktur. Yapanlarin tamami sahtekardir. Hic bir gidanin yenmesi ile; Anaflaktik reaksiyon, olusmaz!! EGER: kilosu, 8.3kg'dan fazla ise, gordukleriniz kan degil, asiri yemesine bagli olarak gorulen, gida artiklaridir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|