|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatma Kahyaoglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2017 Konum: Canakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatma Kahyaoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mar 2017 Saat 14:50 |
Merhaba hocam
Oglum 4.5 yasinda ekim ayinda krese basladi.Ates burun tikanikli kulak agrisi grip hepsini oldu ocak ayina kadar bir suru ilac kullandik.Bunun sonucunda hipotermi ve wbc dusuklugu yasadik ve krese ara verdik ocaktan beri gitmiyor.Bir gun arkadasinin dogum gunu icin gitti 3 gun sonra hapsirim burun tikanikligi balli limon okyonus suyu viks le atlattik fakat kulaginda koyu sari akinti var.Bu akintiyi temizlemelimiyi veya herhangi bir tedavi uygulamalimiyim bilemedim basimiza gelen ae ylerden sonra en ufuk bir sey yapmaya korkuyorum.sizin yazilarinizla ocak ayinda tanistim.Oglum birde cabuk hastaliniyor alerjik bunyeli ve geniz eti dediler o sacmaligada inanmiyorum artik.Oglumun hemen burnu tikaniyo ve kulak akintisi oluyo yontemlerinizi uyguluyorum.Neden bu kadar kolay burun tikanikligi yasabiliyor bir cozum bulamadim.onerinizi bekliyorum.tesekkurler. Hocam
|
|
Fatma Kahyaoğlu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eskiden, her hastaliginda, ates dusurucu ilaclar ve Allerji ilaclari kullananlarda bu sekilde uzun sureli ve sik olan hastaliklar olur. Bir muddet, sadece benim anlattiklarimi uygulayin... Okumaya da devam edin.. Biraz toparlaninca; tekrar Krese verin.. Gondermemekle, sadece hastaliklari ileri tarihlere atiyorsunuz. Bu devreyi, okul baslamadan evvel Kreste gecirirse, okul zamani fazla bir devamsizligi olmaz... Bu sahtekarlara bir DUR diyecek, ne Saglik bakanligi nede bir tane bile Universite yoktur.. Bu sebeple, tek kurtulusunuz, okuyup bilgi sahibi olmanizdir.. kulaktan gelen akintiyi; nemli bir tuvalet kagidi ile silip, atin. |
|
![]() |
|
Fatma Kahyaoglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2017 Konum: Canakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatma Kahyaoglu
Cok tesekkurler hocam cokta haklisiniz televizyonlarda reklam yapiyorlar antibiyotik zararli diye doktor recetesi onerisi olmadan almayin diye o antibiyotikleri doktorlar bize veriyo bizde enayi aliyoruz 4.5 yasinda oglum anne antibiyotik zararli bana bir daha verme diyo 4.5 yilda her doktora gittigimizde zyrtec macrol ates dusurucu verdi..Bizde kullandik .Cok guveniyoruz ya simdi kazigi yiyince aklimiz basina geldi.Ben 3 aydir uyku uyuyamiyorum ben nasil bunlara izin verdim diye birde saglik sektorunde calisiyoruz.
|
|
Fatma Kahyaoğlu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlar ne ki!!!! Siz yazdiklarimi okuyun, daha ne kepazelikler donuyor, hayret edersiniz.. Saglik bakanligi ve Universitelerden torpilli, Doktor-Laboratuvar-Ilac firmasi: 3'lu ceteleri sizleri soyup-sovana ceviriyorlar.. Okuyun.. Baska hicbir sansiniz yok.. Ne saglik bakanligi nede Universiteler sizlere yardimci olmazlar.. Zaten piyasadaki sahtekarlari da bu Universiteler yetistiriyorlar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|