|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dilekalara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilekalara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mar 2017 Saat 14:17 |
Merhabalar.adim Dilek atalı.benim 7 aylık bir kızım var ve 1 hafta önce 1.5 aylik hamile olduğumu ogrendim doktorum kızı mi sütten kesmemi istedi çok üzüldüm acaba kızı mi emzirsem sorun olurmu ve çocukların bu kadar yaşlarının yakın olmasının iyi ve kötü yönleri nedir acaba.bilgi verirseniz çok sevinirim.
|
|
Dilek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emzirmeye devam edin.. O aptalin bir sey bildigi yok, etraftan duydugu "kocakari" dedikodulari ile doktorluk yapabilecegini saniyor.. emzirmeye devam etmenizin, her iki bebege'de bir zarari yoktur;Sadece siz hirpalanabilirsiniz, bilhassa sut urunlerini ve etli gidalari yeteri kadar aldiginizdan, emin olun.. Her gun yumurta (2 adet), etli yemek ve peynir, yogurt ve sut ile beslenin.. Meyva ve sebzeleri fazladan almaniz gerekmez. Sekerli ve Unlu gidalari da arttirmayin!!! NOT: Benim kardesim ile aram; 11 aydir.. Her ikimizde; sag ve saglikliyiz.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Mar 2017 Saat 21:28 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|