|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mar 2017 Saat 13:55 |
Eski maillerin neredeyse hepsini okudum 53 aylık kızım geçtiğimiz hafta kulağının içinden sesler geldiğini söyledi ve gün geceden beri aralıksız kulağının ağrıdığını söylüyor olmadın damla aldırdım ancak her ihtimale karşı kbb doktoruna götürdüm kulağında kızarıklık ve kabardı olduğunu orta kulak iltihabinin başladığını söyledi antibiyotik verdi ve dolven ne tavsiye edersiniz
|
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca ateş olursa bactrm surup demişsiniz dolven ile birlikte kullanilirmi
|
|
![]() |
|
Hocam sürekli inliyor agriyo deyip agliyo ateş 38,5
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE; Iliadin DAMLA, kullanin... Sprey bir ise yaramaz...
Gunde:2x2'ser damla, her iki burun deliklerine damlatin. ( 3 gun). Her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip;1-2 dakika bekletin.. Ates devam ederse; Bactrim gunde;2x2 olcek, 5 gun verin. ( 1 olcek=5ml) Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Mar 2017 Saat 20:57 |
|
![]() |
|
Hocam Dr dolven pediatrik vermiş saat 2 fe içmişti tekrar icireyimmi ayrıca sürekli uyuyor arada da titriyor korkuyorum kızım 15 kilo yaşına göre azmi 53 aylık
Düzenleyen aslhn - 22 Mar 2017 Saat 23:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates ile fazla ugrasmayin, cok gerekmedikce atesini dusurmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|