|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nisam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2017 Saat 23:08 |
http://i.hizliresim.com/ALLRdv.jpg
http://i.hizliresim.com/011MoZ.jpg Hocam merhaba Yüzündeki çıkan kırmızı noktalar iki üç aydır var alerji demiş drlar. 4 yasında kız çocuğu. Diğeride benim kızım Nisa en son Boğaz fotosu göndermiştim grip Boğaz'ı demiştiniz Kulagı agrı yaptı iki üç gündür geceleri ağladı hep ara ara. İlliadin damlatmıştım Bugün de böyle akıntı yapmaya başladı. Daha öncede böyle olmustu size danışarak Drun verdiği antibiyotik ve diğer ilaçları vermemiştim.su ankiyle daha önceki arasındaki tek fark renk. Daha önceki daha çok iltihap gibiydi. Şimdiyse sarıya dönük. Kıvamı aynı sümüksü gibi. Size danışmak istedim hocam yine ne derseniz o. Allah razı olsun sizden dert görmeyin inşaallah. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
nisam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kırmızı noktalar bazen sönüyo tekrarlıyor sürekli aynı yerde deil hocam.
Gözüne yakın yerde de cıkıyor. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Siz Turk doktorlarina bakmayin... Onlar her dokuntuye; allerji derler... 2- SAKIN kulaklara bir sey damlatmayin, sadece gurdugunuz akintiyi nemli bir kagit ile silin. 3- Yuzundeki kirmizi dokuntuler; kusma veya oksuruk sonucu, deri icinde olan kilcal kanamalardir. Hicbir tedavi gerekmez, kendiliginden kaybolurlar. Okumaya devam edin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızımın kulak fotosunda gördüğünüz gibi akıntı devam ediyor iki kulagında da.
İki gündür duymuyo normal konuştuğumuz tonda. Daha yüksek bağırınca duyuyo. İki üç kere tekrarlatıyor. Burnu akıntısı su yapınca oluyor. Öksürük var balgamlı. Bunalrın dışında birşey Yok. Beni endileşeleneiren kulak duymaması hocam ????? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin DAMLA,(sprey olmaz).... Gunde;2x2'ser damla, her iki burun deliklerine, sirt ustu yatar durumda damlatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleyin..
Bu tedaviye 5 gun devam edin. Bu arada; SAKIN, kulaga bir sey damlatmayin, sadece gelen ifrazati silin. Kulaga su kacirmayin. Yikarken, kulaklarina, vaselinli pamuk tikayin.
Eski mailleri okusa idiniz, 1 gun kaybetmezdiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|