|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efsunlu_bulutum ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsunlu_bulutum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2017 Saat 15:57 |
Hocam kızım 7 yaşında göz muayenesinde 1 numara miyop 0,50 astigmatla gözlük aldı. Dr sadece derslerde takmasını soyledı. Sonra 1 sene sonra gittiğimiz dr 0,25 olmuş astigmat diye yazmayacağım astıgmatı dedı sadece aynı numarayla miyop camı yazdı. Kızım onu kullandı ama dün götürdüğümüzde miyop derecesi 2,75 astigmatı ise 1 dendi. dr ilaç damlatarak ölçtü. ıkı gun sonra tekrar gelin ölçeceğim dedi sonra vereceğim dedi. Bu kadar yükselme sebebi sadece derslerde takmasından mı yoksa astıgmatın yazılmamasından mı? bizim dr ne dedıyse onu yaptık çocuk ıhtıyac duymasına rağmen babası sadece derslerde dedı dıye taktırmadı. Kendimi biraz suçlu hissediyorum. Ne yapmamızı tavsiye edersiniz ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dunya Goz Hastanesinden baska yerlere gitmeyin..
|
|
![]() |
|
efsunlu_bulutum ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsunlu_bulutum
Hocam Atatürk eğtiim araştırma hastanesine gittim. Siz soyledıkten sonra aradım Dünya Göz Hastanesi 203 lıra sgk farkı istiyor:( Dr.a sordum göz büyüdğü için ilerlemenin çok olduğunu söyledi. Dünya Göz Hastanesi'nde de çocuk dru degıl yetişkin dr bakıyormuş 6 yaş ve uzerıne.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem, Altunizade "Dunya Goz Hastanesinde" var ama siz nereden ariyorsunuz, bilmiyorum.. Ergenlikte, hizli buyume ile olurda, 7 yasinda bilemiyorum.. Cocuga sorun gereksiz yere yuksek derece verilmisse, zaten rahatsiz olacaktir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsunlu_bulutum
Ankara'dayım hocam. Gözlüğü aldık şimdilik rahat ettiğini soyluyor. 9 yaşında neden olur ki bu kadar ilerleme. Tek aklıma gelen saatlerce akıllı tahtaya maruz kalmaları. Devasa bir ekran ve ışık. Bakanlık vs ilgili yerlere fikrimi ve isteklerimi belirten tweetler attım ama kontrolsüz bır kullanım mı var bilmiyorum |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ugrasmayin... rahat etti ise, gerisinin bir onemi yok.. Hadise; cocuklarin disariya cikip, uzak noktalara bakamadiklari icindir. Disaridan kasit'da, sokaklar degil, acik alanlar.. Dag-bayir gezecek.. Gozluk ihtiyaci bu yuzden, Sehirli cocuklarda, Koylu cocuklardan daha fazladir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|