|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yasuto ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2017 Saat 22:41 |
|
|
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kiz nerede ise; 7 yas cesametinde.. Erkek; evet, 3 kiloya yakin eksigi var.. Boyu eksik degil.. Keske o ilaclari; bilhassa, Iburamin Cold'u hic kullanmasa idiniz. BUTUN ilaclari kesin.. Her ogununde; yiyebildigi kadar Yogurt yedirin... 2-3 gunde kaka duzelmez ise, gunde 1 defa; Festal drajeji havanda ezip, yemegine katin. Ilac bitince, konusalim..
|
||
![]() |
||
yasuto ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam bu dediğiniz fetsal draje ilacı sık kaka yapmasını mı engelleyecek yoksa kilo alımı için mi uygun gördünüz. İlacın herhangi bir zararı olur mu çünkü ikizlerimden birine yıllar önce mide bulantısı için metpamidi serum ile verdiler ve kızımda ense sertliği diye birşey oldu bir gece boyunca çok kötü zaman geçirdik bu da ben de psikolojik sorunlara yol açtı ilaçlara karşı korkum oldu ve bunu atamıyorum ilaçların yan etkilerini okuduğumda korkuyorum ve vermek istemiyorum affınıza sığınıyorum hocam bilgilendirirseniz çok sevinirim. Birde her gün 1 tane bir seferde mi yoksa öğünlerine paylaştırıpta mı vereyim bir taneyi.Teşekkürler hocam Allah razı olsun.
|
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Okuyun...............
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|