|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehracan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2017 Saat 13:46 |
Hocam merhaba bugün farklı konulardaki sorularımla sizi yormuş olabilirim affiniza sığınıyorum. 4 gün sonra 7 ayını dolduracak oğlum var. Yaklaşık 10 gün öncesine kadar günde 5-6 kez kaka yapan bir bebekti. Sarı, ara ara yeşile dönen ve mukusu olmak üzere. Ablası için de sizinle yazışmıştık. Sadece anne sutu aldilar 6 aya kadar. Oğlum yaklaşık 10 gündür değil günde 1 kez, 3 günde bir daha kıvamlı olmak üzere altın sarısı kaka yapıyor ve de ağlıyor yaparken. Anne sütüne ek azar azar ek gida veriyorum. Yogurt, meyve gibi. Birden kaka sayısının azalması (3 günde 1 kez) beni açıkçası düşündürdü. Çünkü olabildiğince son damladina kadar sutumu veriyorum. Acaba doymuyor mu diye? Aydınlatırsanız çok sevinirim. Iyi ki varsınız.
Düzenleyen zehracan - 04 May 2017 Saat 13:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaka sayisina, BAKMAYIN... Kakanin kivamina ve rengine bakin.. Isrese; 10 gunde bir civik kaka yapabilir.. Tabii, anne sutu bittikten sonra, bu renk ve kivam isi degisiyor ama, yeterli lifli gida alanlarda bir problem olmuyor.. Daha evvel cok anlattim... Aclik ve fazla yeme kakalarini iyi ogrenin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|