|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TEACHER20 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TEACHER20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2017 Saat 10:08 |
Hocam merhaba ne yazikki tekrar yardımınıza ihtiyacım var..4 yaşındaki kızımın son zamanlarda bacaklarında dizlerinin alt önlerinde ve dirsek altı kolların alt tarafında morarmalar oluşup geciyo hatta tam morluk değil kahverengi gibi..bacaklarda oluşan morarmaları krese gittiği için çarpma sonucudur diye önemsememistim ama kollarda da olunca ve geçip tekrar hemen oluşunca tedirgin oldum.internetten bakınca zaten tamamen evham yapmama sebep oldu..çocuğa gereksiz eziyet etmek istemiyorum fikirleriniz yönlendirmeniz benim için çok önemli..ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE, kol ve bacaklarda oluyorsa, disardan "DARBE" sonucu oluyor demektir..
|
|
![]() |
|
TEACHER20 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TEACHER20
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beni nasıl rahatlattiginiz anlatamam kadir bey..iyiki varsınız hakkınızı helal edin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|