|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökçeg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2017 Saat 08:08 |
Doktor bey merhaba.4,5 yasindaki oglum 2 aydir gripti surekli burni tikali, oksuruk vs.. Ayni zamanda dogdugundan beri gaz sikintisi var . Grip oldugunda da gaz sancisi cok artiyor. Doktora goturdum kan tahlili sinucu alerjik oldugunu soyledi. Aria-des surup, nasonex sprey, umca solusyon, ve reflor verdi. Hemiglobin 10,5. Wbc 12,5, total IgE:473,6, ferritin:48.89. Ancak asil sorun bir haftadir her gece ayni saatlerde gaz sancisi geliyor. Bagirarak agliyor kivraniyor sadece kucagima alip yurursem geciyor. Bu neden kaynakli olabilir yaptirmak gereken bir tetkik varmi?
|
|
![]() |
|
Gökçeg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde oglumun teninde sararma var bunu herkes farkediyor. Sararmis ve gozaltlari mor bu neden olabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullandiginiz ilaclar yapiyor!!! 1- Umca: Ilac bile degildir... Ilac Rehberlerinde bulunmaz!! Aynen Raki daki kadar ALKOL(Etanol) ihtiva eder.. Ayni eski insanlarin, Grip olduklari zaman ictikleri "Kanyak" kadar etki eder..Bu yastaki bir cocugu alkolik yapmanin anlami NE???? Icindeki UYARIYI okuyun, eriskinlerde bile, bu ilac icildiginde; "ARAC KULLANMAYIN" der.. Eriskinlerde bile arac kullanmaya mani olacak durum, cocugu ne hale sokar!! Yani cocugu; "Alkol muayenesine " soksaniz, ceza yer!!!! 2- Nasonex sprey: KORTIZON'dur.. Sadece, eriskinlerde, bahar allerjisinde kullanilir.. Griplerde kullanildiginda, Grip arazlarini kortizon etkisi ile yokederek, SAHTE bir iyilik hali ile insanlari kandirirlar. Kortizon etkisi ile vucut, viruslara karsi koyamaz ve siz araz vermedigi icin, isin vahametini ancak zaman gectikten sonra, bir gece aniden cocuk tikanip, ambulanslarla Hastaneler kostugunuzda anlarsiniz!! 3- BU SAHTEKAR (aynen iletin) sizin cocugunuzu oyle bir hale getirecek ki; her ay doktorlara tasinacaksiniz.. 4- "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi Forum kismindan okuyun... 5- Ari-Des; Astim da, Astim Krizlerinin arasini acmaya yarayan bir ilacdir... Griplerde verildiginde, akinti koyulasir, 1-2 hafta sonra; HIRILTILAR baslar ve cocugunuza Astim tanisi koyarlar!!! Bu tablo, tamamen BU ILACIN sebep oldugu bir tablodur... 6- Reflor ve benzeri Probiyotik ilaclar; SADECE Antibiyotiklerin sebep oldugu ishal durumlarinda kullanilirlar Hemen BUTUN ilaclari kesin.. Ciltteki sariligi: asiri Havuc, Portaka, Mandalina yemek veya sularini icmek ile olur. Sarilik hastaligindan farki: Sarilik hastaliginda, Goz aklari da SARIDIR!! Cocugunzda; Anemi filan da yok.. Eski mailleri okuyun... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Haz 2017 Saat 17:46 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkurler hocam tum ilaclari kesecegim. Ancak gaz sancisi ilavlardan once basladi ilaclari iki gundur kullaniyo. Bir haftadir her gece ozellikle 12.00-2.00 arasi bagiraraknaglouor birsey de soulemiyor sadece dehisik bir sekilde anne diyerek agliuor kucaga alip yuruyunce susuyor sadece. Ben herzamanki gibi gaz sancisi oldugunu dusujiuodum ancak az once kasiniyo gibi bisey dedi ppposu kasiniyor galiba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz sancisi olsa; arkadan, abartili bir yellenmeleri olur(du).... Yellenmesi olmadi ise, karin agrilari "Barsak kurtlarindan" olabilir.. Andazol surup, 2 olcek(20ml) bugun, 2 hafta sonra, bir daha verin. Eski mailere bakmadan baska sual sormayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|