|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratsargin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsargin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2017 Saat 14:16 |
Daha önceden orta kulak iltihabı deyip antibiyotik vermişlerdi. Antibiyotikleri kullanmadık Aferin sinüsle ateşimiz düştü iyileştik. Şimdi kulağını kaşıyınca tavsiye üzerine bir profesöre gittik. Kulak zarının arkasında sıvı birikmesi var ameliyat takıp tüp takıcağız. geniz etini alacağız dedi. bende geniz etini alınca madem sıvı boşalıyor kulağa niye tüp takıyoruz dedim. şuan biriken sıvıyı boşaltmak için dedi ?!? tabi ki Yaptırmadık ama bu basınç testi bizi endişelendirdi bu nedenle birde sizin görmenizi istedim yorumlarsanız sevinirim. Arada bir kulağımızı kaşıyoruz o kadar. onun dışında duymada sorun yok. ateş yok. yalnız iki gecedir bağırarak uyanmaya başladı geceleri. bu kalak ağrısından mıdır bilmiyorum. ilyadine başladık ama nasıl verelim ne kadar verelim. ilyadin yeterli olur mu yoksa ameliyat mı gerekir cevaplarsanız sevinirim. ilginize teşekkürler iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
muratsargin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsargin
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tam bir SAHTEKAR!!! Akli sira, cocuk kandiriyor!!! O "Tympanogram" HER GRIP de o sekilde olur, Grip iyilesince de DUZELIR!! Sakin o sahtekara inanmayin!!! Tam tuccar... "Kredi katina, 4 taksit!!" Yersen... Meslek hayatim boyunca bu serseri takimina bir tane bile hasta kaptirmadim... Cok okumaniz lazim, cok!!! Yoksa bu CAKALLAR, sizi boyle taksit-taksit yolarlar! Arada bir sakiz-jiklet cignesin, iyilesir..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsargin
çok teşekkürler hocam illiadine devam edelimmi? günde kaç kez verelim. damla ya da sprey farkedermi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsargin
prospektüste 7 gün yazıyor hocam ama 7 güne kurtuluruz inşallah değil mi hocam. tekrar teşekkürler allah razı olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Niye okumuyorsunuz???? Mutlaka DAMLA olacak... okusaniz bilirdiniz!!!! Bu gibi vak'alarda; 3 gun , nadiren 5 gun yeterlidir... Okusaniz bilirdiniz!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|