|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
JİNEMFA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2017 Saat 13:17 |
Mrb hocam. Gereksiz sualde bulunmamaya çalışıyorum. Yazılarınızı okuyorum.harikasınız. şöyleki kızımı dr a götürdüm. Gelişimi iyi 4 ay 7 günlük bebek 6500gr ve 65 cm boyu.ben anne sütü veriyorum sadece dr iki kezdir mama ver bakayım içiyormu diye. Bende düşünüyorum ki zaten bir ay sonra ek gıdaya geçicem ne diye mama vereyim ki kilosu gelişimi iyi olan bebeğe neden mama??
|
|
![]() |
|
JİNEMFA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde vegaferon diye bir demir ilacı verdi. Kullanmadan size danışmak istiyorum? Buda mı para tuzağı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, bu doktor musveddesinin soyledigi hicbir seye kanmayin.. 1- 4 aydan sonra ZATEN mamalara gerek yok, gerektiginde; "kutu sutlerinden" verebilirsiniz...Bu konuda; Turk cocuk doktorlarinin sarlatanliklarina kanmayin.. 2- SAKIN Demir ilaci vermeyin, yoksa doktorlardan cikamazsiniz... Bunlarin hepsi TUZAK... Demir elementi; mikroplar icin; "buyume hormonu" gibi etki eder ve butun atesli hastalikla cok daha agir seyreder.. Sadece; Para tuzagi olsa neyse, cocugunuzun sagligi ile oynaniyor. |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam. Zaten bi daha mama ver deyince. Vermiyorum kardesim deyip çıktım. Sizin gibi doğal yolları değilde hep ilaç ve uyuştıran şuruplar veriyorlar.sizinle bizzat tanışıp kızımı muayene ettirmek isterdim. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Maalesef; USA, Arizona'dayim..
|
|
![]() |
|
Türkiyeye gelme ihtimaliniz yokmu ? Ben yazılarınızı takip ediyorum hocam. Gerçekten çok doğal ve sağlıklı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece gezmek icin 1 aylik filan geliyorum.. Bu sene; 10 Eylul de gelme ihtimalimiz var.
|
|
![]() |
|
Hmmm ne hoş.. sizin fikirleriniz ve makalelerinizle tanıştığım için çok memnunun. Sizin gibi hocalar hiç uok buralarda. Saygılarımı sunarım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|