|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semusti ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haz 2017 Saat 07:51 |
Mrb hocam.3.5 yasındaki kızım 16 kg..pazar gecesi hafif ateslendi migdem bulanıyr dedi..bir olcek calpol vermıstım ..pazartesi gunu bıraz ıyıydı.pazartesi geceside ateslendi ama keyfi cok kotu degıldı.salı gunu cok huzursuzdu.sabah kustu falan hiç iştah yok.ates 39-39.5 seyredıyor.bu gce cok huzursuzdu..hiç birsey yemedi gece 1 olcek calpol verdim onuda kıstu..hocam viral bi enfeksiyon gibi ama bogazını birde siz degerlendirrimisiniz.baş agrısı ve ates iştahsızlık cok fazla...gunde 1 kere falan da oksurruken kusuyor....gunde 4 ölcel calpol fazlamı hocam birde sabah 7 de veriyorum oglen1 gıbı aldam 7 gıbı birde gece. Verıyorum..cok huzursuz oluyor bunuda o yuzden veriyorum.bu şekilde devam etmelımıyım..her gecen gun daha kotu gıbı sanki..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyon, sakin ilac vermeyin, atesini bile DUSURMEYIN!!
|
|
![]() |
|
Semusti ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam atesini dusurdugumuz için mi daha kotu oldu gibi bu gece 4. Gece olcak.bugun cok kotu olunca istanbula yakın şiledeyiz şile devlet hastanesine gittik tonsilit dedi bogazları cok kotu olmus dedi birazda sol kulagı kızarmıs.dedi..iğne vericekti isteRmedim. Cliasil ab ve ates dusurucu verdi..ama kullanmadım. Ates dusurucuyu mecbur kullanıyorum hocam ama cunku col basım agrıyor dıyor ve cok huzrsuzluk yapıyor..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gripal enfeksiyonlar, ZATEN: 4-5 gun ates yaparlar... Dana altinda buzagi ARAMAYIN!!! Gordunuz iste!! Hemen antibiyotik, hemde IGNE dayarlar!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cok sagolun 🙏 Aksamdan beri 3 kere kıstu balgam ve su kusuyor bide dolven vermıstiö onu kustu turuncu renkte.,,, hiçbirşey yemiyor sadece su içiyor ... bu durumda ne yapmalıyım hocam yeme konusunda .. sadece sabahtan beri 200 ml sut ve 1 kasık makarna yedi bunlarda zorla....yemezse daha agırlasırmı hastalıgı diye korkuyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, karismayin, ilac da vermeyin.. Arkadan ishal gelecek!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|