|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enesberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haz 2017 Saat 22:20 |
merhaba hocam ben kuzenim için bir soru soracaktım 8 yaşında 18 kg kız cocuğu sürekli bir kabızlık proplemi vardı geçen sene poposunda bir kitle çıktı tuvaletini yaparken annesi o panikle korkamsın diye geri itlemiş kanlı ve dışı pütürlüydü diyor sonra doktoro gittiler kolonoskopi yapmışlar bağırsaklar dolu olduğu için ilerleyemedik görünürdede bişey yok demişler hocam bu sene yine çıkmış fotoğrafya gönderiyorum bağırsaktan ilaç verip yok edicez demişler ama parça alıp patolojiyede gönderebiliriz demişler pazartesi tekrar doktora gidecekler hocam nedir bu? siz yorumlarmısınız ?teşekkürler
|
|
![]() |
|
enesberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://i.hizliresim.com/nWr6nB.jpg
![]() Düzenleyen enesberk - 30 Haz 2017 Saat 00:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118761 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Prolapsus Ani... Turkcesi: "kici cikmis".. Temiz bir bez ile, (hemen) iceriye itsinler. Fazla bekletirlerse, baslarini is alirlar!!!! 1- Ikinmamasi lazim.. 2- Kabiz kalmamasi lazim.. 3- Arada bir poposunu sikistirma hareketini; 15-20 defa yapmasi lazim.. Kabiz kalmamasi icin; Sokol likid ve Duphalac surup kullanin.. Pirinc, Patates, Muz ve Elma yedirmeyin. Kayisi, Incir, Uzum, Armut yesin.. Yemeklerdeki yag ve Seker oranlarini artiirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|