|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seda164 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2017 Saat 23:35 |
Sayın hocam!
Bu konuyla ilgili sitenizde bula bildiğim bütün yazıları okudum ve bir haftadır sakin bir şekilde oğlumun kakasını geçiştirdim. Okuduklarımdan biraz farklı olduğu için yazma ihtiyacı duydum. Oğlum üç yaşında 22 kilonun altında ve bir haftadır kreşten bulaşan (sınıfında çoğu çocukta görülmüş) bej renkte kaka yapıyor. İştah gitti ama kusma yok. Dediğiniz gibi hiç bir diyet uygulamadım. Yağlıda yedirdim abartmadan her zamanki gibi. Geçti geçecek derken bugün buna çok yüksek ateş eklendi. Kırklarda gezdik ve verdiğim Ateş düşürücü hiç tesir göstermediği için üç saat sonra bir başka Ateş düşürücü eklemek zorunda kaldım. Kakanın rengi hala çok açık. Hocam sizce ateş bunun devamımı? Yani ciddiye alınması gereken bir komplikasyon ola bilirmi? Yada bambaşka yeni bir infeksiyonmu? Burnu akmıyor ve öksürmüyor. Grip gibi görünmüyor. Doktor doktor sürünmek istemiyorum eğer sizce gereksizse. Çok teşekkür ediyorum! Saygılarımla, seda |
|
Seda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; ilac/antibiyotik kullanmayin.. Son mikrop, barsaklardan atilinca, duzelecek. Ates bile dusurmeyin..
|
|
![]() |
|
seda164 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim.
|
|
Seda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|