Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kil bej renkte kaka ve Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKil bej renkte kaka ve Ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seda164 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seda164 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kil bej renkte kaka ve Ateş
    Gönderim Zamanı: 01 Tem 2017 Saat 23:35
Sayın hocam!
Bu konuyla ilgili sitenizde bula bildiğim bütün yazıları okudum ve bir haftadır sakin bir şekilde oğlumun kakasını geçiştirdim. Okuduklarımdan biraz farklı olduğu için yazma ihtiyacı duydum.
Oğlum üç yaşında 22 kilonun altında ve bir haftadır kreşten bulaşan (sınıfında çoğu çocukta görülmüş) bej renkte kaka yapıyor. İştah gitti ama kusma yok. Dediğiniz gibi hiç bir diyet uygulamadım. Yağlıda yedirdim abartmadan her zamanki gibi. Geçti geçecek derken bugün buna çok yüksek ateş eklendi. Kırklarda gezdik ve verdiğim Ateş düşürücü hiç tesir göstermediği için üç saat sonra bir başka Ateş düşürücü eklemek zorunda kaldım. Kakanın rengi hala çok açık. Hocam sizce ateş bunun devamımı? Yani ciddiye alınması gereken bir komplikasyon ola bilirmi? Yada bambaşka yeni bir infeksiyonmu? Burnu akmıyor ve öksürmüyor. Grip gibi görünmüyor.
Doktor doktor sürünmek istemiyorum eğer sizce gereksizse. Çok teşekkür ediyorum!

Saygılarımla, seda
Seda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2017 Saat 03:16
SAKIN; ilac/antibiyotik kullanmayin.. Son mikrop, barsaklardan atilinca, duzelecek. 
Ates bile dusurmeyin.. 
Yukarı Dön
seda164 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seda164 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2017 Saat 09:58
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim.
Seda
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.