|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NnesrinN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2017 Saat 00:48 |
Hocam merhaba kızım 28 aylık,14.5 kg. Yaklaşık yirmi gün önce grip oldu. Grip tam geçti derken 2-3 gün süren 38.5/39.4 lete varan ateşi oldu. Tekrar gripten olduğunu düşünmüştük ama ateşinin normale dönmesinden sonra yolculuğa çıktık. Normalde çok su içen bi çocuk değildir ama normalden fazla su içmeye başladı fakat bezini eskisinden daha az ıslatmaya başladı. Mesela ilk gün 500 cc su içti bezi neredeyse hiç ıslanmadı. Daha sonra az az ıslanmaya başladı sıcaklardan olduğunu düşündüm ama telaşlandım da.Kabızlık sorunu da yaşıyoruz uzun süredir. Çişimi yapamıyorum diye ağlıyor sızlanıyordu fakat ben kakasını söylediğini tahmin ediyordum. Bugün de yine sızlandı çişimi yapamıyorum diye altını değiştirdiğimde iç dudaklar ve klitorisi aşırı derecede kızarıktı kızarıklıktan öte kıpkırmızıydı. Dışında pişik kızarıklık vs yok. Dokundurmuyor sildirmiyor acıyor dedi.birkaç gündür de çok huzursuz. İdrar yapamamayla ilgili ya da bu kızarıklıkla ilgili bir sorun olabilir mi ne yapmamızı önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
NnesrinN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bebekliğinden beri süregelen vajinal yapışıklığı ve vajinal polip var. Bunlarla ilişkili birşey de olabilir diye belirtmek istedim. Daha önce iki kez idrar yolu enfeksiyonu da geçirdi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- HER atesli hastalikta, asiri su kaybi(terlemekle ve hizlanan solunum ile) OLUR!! Yeterli su icmezlerse, idrar cok koyu cikar ve bilhassa kizlarda, vajen bolgesinde; pisikler yapar. Popolin, Nivea, Desitin gibi koyu pisik kremlerinden kullanin... BOL SU ICIRIN..... 2- Vaginal yapisikligi icin; Estriol krem kullanin... Gunde;2x1 , 1 hafta surun, 1 hafta ara verin. 3- Bir daha IYE icin, "Idrar tahlili" isterlerse, muhakkak; NITRIT degerine bakin. (-) ise, Lokosit sayisi kac cikarsa ciksin, IYE DEGILDIR.. Kizlarda; 15-20 Lokosit gorulmesi normaldir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Tem 2017 Saat 03:30 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için hepsini uygulayacağım. Bol su içiriyorum kendisi de içmek istiyor sürekli susuyor.Fakat bugün yine bir iki saat sızlandı çişimi yapamıyorum diye karnına masaj yaptırdı tamam yaptım dedi baktım bezine idrarını damla damla yapıyor azıcık. İdrar yapamama gibi bir sıkıntı olabilir mi? Kusura bakmayın bu konuyla alakalı arşivden pek bişey bulamadım tekrar sormak zorunda kaldım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cisi geldiginde; sicak su icine oturtun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|