|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dmtcyln ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2017 Saat 14:26 |
Hocam Merhaba,
Biliyorum uzmanlık alanınız dışında da sizi sorularımızla yorabiliyoruz ancak sizin bu konuda bir bilginiz ve görüşünüz vardır belki diye sormak istedim, palm yağının zararlı mıdır? Birçok raf ürününün içeriğinde palm yağı olduğunu görüyoruz, haberlerde de bu yağın zararlarından bahsediliyor. Bir de sayın hocam bazen hipp vs markaların kavanoz meyve püresi vs. vermek durumunda kalabiliyorum bunların zararı olur mu? Çok teşekkür ederim, İyi Günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlarin, tamami; "POLITIK" dedikodulardan baska sey degildir.. Butun; Guney-Dogu Asya'da, Filipinler, Endonezya, Kore ve Japonya'da Palm yagi kullanilir. Onlar bir zarar gormemislerde, bizdeki "alleme" ilim adamlari mi hemen tesbit edivermisler!! GDO icin de, Fruktoz icinde; ayni yalanlari soylediler.. Tamami politik yalanlardir.. Artik dunya 'da GDO olmayan urun kalmadi.. GDO harici urunlerin, uretimi ve mamul hale getirilmeleri cok daha pahaliya geldiginden, rekabet gucleri kalmayacak.. Eninde sonunda; Turkiye'de GDO kullanacak, Dusunebiliyormusunuz; Amerika, bir taraftan, GDO ile ilgili butun calismalari yaparak, butun "Patentleri" topladi ve bu arada; GDO zararli imajini yaydi.. Bu yuzden, cok basit ve calismasi cok ucuz olan, arastirmalari hicbir 3. Dunya ulkesi yapmadi ve hicbir patent alamadilar. Bundan sonra, GDO ile ilgili patentleri olmayan ulkeler, en ufak bir calisma veya uretim icin, cuval dolusu, patent ucreti odenecekler..Bakin goreceksiniz, bundan sonraki yillarda, butun dunya da; GDO zararli degilmis, propangandasi yapilacak.. Cin bile artik; GDO'ya musade etti. Her seyde oldugu gibi,Turkiye gene nal toplayacak!!! Kavanoz mamalarinin tek zarari: maliyetleridir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Tem 2017 Saat 19:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|