|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Tem 2017 Saat 17:21 |
Hocam merhaba oğlum 9 yaşında dikkat bozukluğu ve alrına kaçırma sebebiyle medikinet kullanıo.öğlen yarım ve akşam yarım olarak yarım tablet veriyoruz.ama ilacı bitti ve druna gittiğimde tayini çıktığını öğrendim.ilacı kesmek istediğimi sölemek için gitmiş böyle bir durumla karşılaştım.yerine psikolog gelmişti ve konuya hakim değildi.kaka kaçırmasıyla ilgili başka tedavıye başladık ilacı kullanmasını pek istemiyorum sizce nasıl kesmeliyim sizce
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
DIKKAT!!! Psikologlar, doktor degillerdir...ASLA Recete yazamazlar! Yazan olusa, en yakin Saglik mudurlugune sikayet edin.. Ya Norolog, ya da Psikiyatrist olacak!!! Calistiran "kurum'u da" sikayet edin. Once dogru-durust bir teshis konulsun, tedavisi sonra hallolur..
|
|
![]() |
|
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam psikiyatri dru yazdı ilacı.ilacı kesmelimiyim kesiceksem nasıl bir yol izlemeliyim
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazdigim yaziyi okumuyorsunuz, hala sual soruyorsunuz!!! "....Ya Norolog, ya da Psikiyatrist olacak!!! " Ne demek?????
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|