|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kartanesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kartanesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Tem 2017 Saat 09:33 |
Merhaba hocam.Oğlum 13 .5 aylık.11 kilo dr 78 ölçtü ama yanlış ölçtü gibi geldi bana ama 76cm var boyu.
Doğumdan bu yana ilk defa tahlil yapıldı ve hemoglobin değeri 8.7 çıktı. Demir sağlama kapasitesi 355 Ferritin değeri 3.9.hémogramda LYM % 65.3 GRAN % 25.2 HGB 8.7 HCT 32.2 MCV 66 MCH 17.8 MCHC 27.1 DEMİR BAGLAMA KAPASİTESİ 355 FERRİTİN 3.9 Şu ana kadar kan ilacı kullanmadık.Bu ara kendimle de ilgili bazı üzüldügüm tetkiklerle karşılaşınca üzüldüm. Ferrozinc ve polivit verdi.1 er ölçek(5mg) verecekmişim. Size danışmadan ve yorumunuzu öğrenmeden ilaca başlamak istemedim. Bir de oğlum bu ara günde 7 8 kere kaka yapıyor. |
|
http://imageshack.us/
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta bu kadar dusuk HGB, biraz tuhaf!! Kan sayimini baska bir yerde, baktirin ve sonuclarini tam olarak yazin.. Bana biraz supheli geldi.. Sizce; gorunumu nasil?? Soluklugu varmi??
|
|
![]() |
|
kartanesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kartanesi
Biraz soluk görünümü var hocam.teni de beyaz.
Bu sonuçlara göre kötü birşey olma ihtimali yoktur inşallah Hocam. Yeniden yaptıralım o zaman hocam.çok tedirgin oldum.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kartanesi
Hocam söylediğiniz günden sonra tahlilleri yeniledik oğlumun.Boyu 74,5 çıktı.Özeldeki doktor sınırın üstünde boyu 78 cm demişti oysa.
Tahlil Sonuçlarımız; WBC 10,5 PLT 327 HGB 10.7 HCT 35.3 MCV 63.42 MCH
19.22 MCHC
30.32 RBC
5.571 LYMPR
70.04 MONOPR
6.54 NEUPR
19.74 EOSPR 3.6 BASOPR 0.2 LYM 7.104 MONO
0.664 NEU 2.004 EOS
0.37 BASO 0.02 RDWCV 16.91 RDWSD
38 PDW
10.8 MPV
9.4 PLCR 21.4 PCT 0.31 Serbest T4 1.8 TSH
2.54 FERRİTİN 5 VİTAMİN D 15.27
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anemisi YOK!! Hicbir zamanda olmadi!! Sahtekarligin boyutunu goruyorsunuz degilmi?? Ikili CETEler iste boyle calisirlar!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kartanesi
Hocam çok sağolun Allah razı olsun.Değerleri görünce çok şaşırdım ben de acaba başka bir sıkıntı mı var diye .Çocuk da halsizlik çok uyuma yok.Tam tersi şuan koltuklara tırmanmaya başladı.Uyku gece halen sık sık uyanıyoruz.
Bu değerlere göre de gittiğimiz doktor hanım aynı ilacı aynı dozda reçete etti bize biliyor musunuz. İyi ki siz varsınız. Hatta eşim bile dediki büyüğe de vermedin buna vermedin bak çocuklar büyüyemedi boyları kısa kaldı.Kullananlar iri oluyormuş.Doktor bile bize dediki bak kullanmazsan büyüyemezsin küçücük kalırsın. Hocam bir de kalbinde üfürüm var çocuk kardiyolojisinin göresi lazım.Hemen bize yeşil alan açtılar.Sevk edecekler bizi.Ben de size danışmak istedim. Kalbinde üfürüm varsa ne yapabilirler gitmemiz gerekir mi sizce?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kalbinde ufurum, bugunlerin modasi!! Nerede ise her cocuga soyluyorlar! Kalpde ciddi bir rahatsizlik oldugunda, cocukta kilo kaybi(gelisme geriligi) olur.. Kilosu normal veya fazla ise; KACIN... Kesin bir suru tetkik yaptiracaklar!! Simdi gozume carpti; ilk sualde kilosunu 11kg diye belirtmissiniz, 1,200gram fazlasi var, Kalp hastaligi olmasi imkansiz,,, KACIN..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Tem 2017 Saat 09:02 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kartanesi
Hocam ne diyeyim bilmiyorum ,çok teşekkür ediyorum size ellerinizden öpüyorum.
Böyle sizinle oturup dertleşesim geliyor inanın artık bu doktorlardan çok bunaldım anlatamam size isyanımı.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|